Super User

Lapsus: ομαδική εποπτεία υπό τον Robert Hinshelwood

Lapsus: ομαδική εποπτεία υπό τον Robert Hinshelwood

Η ομάδα του περιοδικού Lapsus έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην ομαδική εποπτεία που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Μαϊου 2015 υπό τον Robert Hinshelwood, διεθνώς αναγνωρισμένο κλαϊνικό ψυχαναλυτή και συγγραφέα, καθηγητή στο Centre for Psychoanalytic Studies του Πανεπιστημίου του Essex της Αγγλίας και μέλος της Βρετανικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας.

 

Κατά την επίσκεψη του καθηγητή Hinshelwood θα παρουσιαστούν τρεις κλινικές περιπτώσεις από τους συμμετέχοντες οι οποίες θα αναλυθούν με βάση την κλαϊνική προσέγγιση, ενώ θα προηγηθούν δύο προκαταρκτικές συναντήσεις των συμμετεχόντων μέσα στον Απρίλιο, στις οποίες θα συζητηθούν κεφάλαια από το βιβλίο του ιδίου “Clinical Klein”.

 

Η πρόσκληση αφορά επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κλπ) με καλή γνώση των βασικών αρχών της ψυχανάλυσης. Λόγω του μικρού αριθμού ατόμων που μπορούν να συμμετέχουν, η επιλογή θα γίνει βάσει συνέντευξης μέχρι να καλυφθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης, κα Λήδα Μπήτρου, στο 210 8016400 και στο info@bitrou.gr μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...