• Οδηγός Σπουδών
  Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
  2020/21

BSc (Hons) Psychology (BPS accedited, English Version) - Ψυχολογία

Γενική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Το πτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία, BSc (Hons) Psychology, προσφέρει μία γενική θεώρηση της ιστορίας της ψυχολογίας, καθώς και των σύγχρονων θεωριών και κλάδων. Η Ψυχολογία είναι η επιστημονική μελέτη της σκέψης, του συναισθήματος, της συμπεριφοράς και των σχέσεων του ανθρώπου.

Ο σχεδιασμός και το περιεχόμενο του προγράμματος BSc (Hons) Psychology ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society - BPS).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν δικαίωμα εγγραφής στο Σύλλογο ως απόφοιτοι αναγνωρισμένου προγράμματος σπουδών (Graduate Member) και δυνατότητα απόκτησης Graduate Basis for Chartered Membership (GBC), που αποτελεί τη βάση για συνέχιση σε μεταπτυχιακές σπουδές ή προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στον κλάδο και το πρώτο βήμα για την μετεξέλιξη σε Προνομιακό Μέλος του Συλλόγου (Chartered Member).

Επιπλέον, οι φοιτητές, στη διάρκεια των σπουδών τους, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σεμινάρια και εκδηλώσεις από καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες ψυχολόγους. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης και αντιμετώπισης πραγματικών περιστατικών στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ιδιωτικών και δημοσίων φορέων ψυχικής υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, 213-33 30 300:

 • Campus Αμαρουσίου: Σωρού 74
 • Campus Αθήνας (Κέντρο): Ακαδημίας 42
 • Campus Πειραιά: Κολοκοτρώνη 110
 • Campus Θεσσαλονίκης: Ελ. Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή
 • Campus Ηρακλείου Κρήτης: Θαλήτα 15
 • Campus Λάρισας: 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας
 • Campus Ρόδου: Βύρωνος 1

E-mail: admissions@mitropolitiko.edu.gr

ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το προπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία, BSc (Hons) Psychology, έχει ως βασικό στόχο την εκπαίδευση και ανάπτυξη άρτια καταρτισμένων επιστημόνων και επαγγελματιών ψυχολόγων.

Βίντεο Προγράμματος:

Φωτογραφίες Φορέα:

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...