• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2020/21

BSc (Hons) Applied Psychology

Γενική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Applied Psychology αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στο χώρο της ψυχολογίας.

  • Είναι το μοναδικό Bachelor Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας στην Ελλάδα, με έμφαση σε κλινικά μαθήματα και καινοτόμες εφαρμογές της Ψυχολογίας.
  • Το περιεχόμενό του είναι εναρμονισμένο με το BPS (British Psychological Society), με δικαίωμα εγγραφής αποφοίτων στο Σύλλογο (Graduate Basis for Registration).
  • Αποτελεί το μοναδικό προπτυχιακό με δίγλωσση διδασκαλία (Ελληνικά & Αγγλικά), με χρήση της Αγγλικής γλώσσας στην πράξη και πιστοποίηση γλωσσομάθειας.

Ημερομηνία Έναρξης: Οκτώβριος (1/10) & Φεβρουάριος (1/2)

MEDITERRANEAN COLLEGE
ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 94 & Κοδριγκτώνος 13 | Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, +30210 8899600
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ίωνος Δραγούμη 21 | Εγνατίας 2-4 +2310 287779
www.medcollege.edu.gr
info@medcollege.edu.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Admissions Office

Πληροφορίες προγράμματος μέσω websitehttps://www.medcollege.edu.gr/courses/bsc-hons-applied-psychology/

ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος BSc (Hons) Applied Psychology οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με τη σύγχρονη έρευνα που αφορά στις κοινωνικές, αναπτυξιακές, γνωστικές και βιολογικές διαστάσεις της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Επίσης, εξερευνούν τις εφαρμογές της ψυχολογίας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων – από την κατανόηση της φύσης και των αιτιών των ψυχικών ασθενειών, έως τη διερεύνηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων σε πραγματικές συνθήκες ζωής.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Το Mediterranean College προσφέρει στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του πολλαπλές εναλλακτικές αποπληρωμής των ετήσιων διδάκτρων και fees. Επισκεφθείτε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα: www.medcollege.edu.gr

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει αναλυτικά.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Δήμητρα Γκιάλα, Απόφοιτη προγράμματος BSc (Hons) Applied Psychology

Αποφοίτησα από το BSc (Hons) Applied Psychology στο Mediterranean College και το κολλέγιο μου εξασφάλισε το ακαδημαϊκό υπόβαθρο για να γίνω δεκτή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Child Psychology του Kingston University στο Λονδίνο, αλλά και μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS - MBPsS). Το Mediterranean μου έδωσε τις σωστές βάσεις ώστε να μπορώ να εργάζομαι, μέχρι και σήμερα, σε κέντρα μετασχολικής απασχόλησης παιδιών και εφήβων στο Λονδίνο. Όλο το προσωπικό του κολλεγίου και οι καθηγητές ήταν πάντα δίπλα μας για να μας στηρίζουν και να μας καθοδηγούν καθ’ όλη τη διάρκεια των ακαδημαϊκών μας σπουδών.

Σπύρος Βλασερός, Απόφοιτος προγράμματος BSc (Hons) Applied Psychology

Στο Mediterranean College παρακολούθησα το πρόγραμμα BSc (Hons) Applied Psychology όπου και μου έδωσε τα κατάλληλα εφόδια για να γίνω δεκτός σε μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο (MSc Clinical Applications of Psychology – Kingston University London) αλλά και μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (BPS - MBPsS). Ξεκινώντας από το μηδέν, το κολλέγιο και οι εξαίρετοι καθηγητές μου πρόσφεραν όσες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις χρειαζόμουν ώστε να γίνω δεκτός και να συνεχίσω να δουλεύω μέχρι και σήμερα σε έναν οργανισμό ψυχολογικής υποστήριξης, χρηματοδοτούμενο από το NHS, στο Λονδίνο. Μπορώ να πω με σιγουριά πλέον πως το Mediterranean College είναι η καλύτερη ιδιωτική σχολή ψυχολογίας στην Ελλάδα.

Βίντεο Προγράμματος:

Φωτογραφίες Φορέα:

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...