• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2020/21

Προπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας

Προπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας

BSc (Hons) Psychology (BPS accedited, English Version) - Ψυχολογία

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το προπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία, BSc (Hons) Psychology, έχει ως βασικό στόχο την εκπαίδευση και ανάπτυξη άρτια καταρτισμένων επιστημόνων και επαγγελματιών ψυχολόγων.

ΒSc Psychology

IST College – Independent Studies of Science and Technology

Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στον πτυχιούχο τα απαραίτητα εφόδια, εξασφαλίζοντας του άρτια θεωρητική, ερευνητική και πρακτική κατάρτιση στην Ψυχολογία, η οποία θα του επιτρέπει να συμμετέχει στην ανάπτυξη της ψυχολογικής γνώσης ώστε να έχει τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

BSc (Hons) Applied Psychology

Mediterranean College (MC)

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Applied Psychology αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στο χώρο της ψυχολογίας.

BSc (Hons) Psychology - Πτυχίο Ψυχολογίας

City Unity College

Στη διάρκεια αυτού του τριετούς προγράμματος οι φοιτητές θα μελετήσουν τη ψυχολογία με έμφαση στις κοινωνικές, γνωσιακές και αναπτυξιακές διαστάσεις της. Το πρόγραμμα θα αναπτύξει ποσοτικές και ποιοτικές κριτικές ικανότητες οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να προβλέπουν και να εξηγούν την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Πτυχίο στην Ψυχολογία

SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος

Σκοπός του προγράμματος «Πτυχίο στην Ψυχολογία» είναι η παροχή υψηλού επιπέδου θεωρητικής κατάρτισης σε συνδυασμό με πρακτική εκπαίδευση και ερευνητικές δραστηριότητες.

Εκπαίδευση στη Συνθετική Συμβουλευτική

Athens Synthesis Centre

Η εκπαίδευση στην Συνθετική Συμβουλευτική προσφέρεται σε όσους και όσες ενδιαφέρονται να μάθουν τις βασικές αρχές και πρακτικές της συμβουλευτικής αλλά και  σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν  μια σταδιοδρομία στη συμβουλευτική ψυχικής υγείας.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...