• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2021/22

Προπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας

Προπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας

Bachelor of Science (Hons) in Psychology

Κολλέγιο Κρήτης MBS

Σκοπός του προγράμματος της Ψυχολογίας είναι να γνωρίσετε τα βασικά πεδία της ψυχολογίας όπως οι κοινωνικές, γνωστικές, βιολογικές, αναπτυξιακές και ατομικές διαφορές. Στη συνέχεια θα καταλάβετε, πώς οι διαφορετικές προοπτικές από αυτά τα πεδία μπορούν να εφαρμοστούν σε ψυχολογικά θέματα.

BSc (Hons) Psychology - Πτυχίο Ψυχολογίας

City Unity College

Στη διάρκεια αυτού του τριετούς προγράμματος οι φοιτητές θα μελετήσουν τη ψυχολογία με έμφαση στις κοινωνικές, γνωσιακές και αναπτυξιακές διαστάσεις της. Το πρόγραμμα θα αναπτύξει ποσοτικές και ποιοτικές κριτικές ικανότητες οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να προβλέπουν και να εξηγούν την ανθρώπινη συμπεριφορά.

Πτυχίο στην Ψυχολογία

SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος

Σκοπός του προγράμματος «Πτυχίο στην Ψυχολογία» είναι η παροχή υψηλού επιπέδου θεωρητικής κατάρτισης σε συνδυασμό με πρακτική εκπαίδευση και ερευνητικές δραστηριότητες.

Bachelor of Science (Hons) in Psychology

CITY College, University of York Europe Campus

Οι φοιτητές, μέσω των καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας, έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τις θεωρίες και τις τεχνικές που διδάσκονται. Ενδεικτικά μαθαίνουν: τεχνικές αξιολόγησης, σύνταξη ερωτηματολογίων, εκπαίδευση στο Εργαστήριο Νευροανάδρασης σε πραγματικούς χρόνους, συμμετοχή σε Projects και εκδηλώσεις κ.α.

ΒSc Psychology

IST College – Independent Studies of Science and Technology

Στόχος του προγράμματος BSc (Hons) Psychology είναι να σου προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια, εξασφαλίζοντάς σου άρτια θεωρητική, ερευνητική και πρακτική εκπαίδευση στην Ψυχολογία, η οποία θα σου επιτρέψει να συμμετάσχεις στην ανάπτυξη της ψυχολογικής γνώσης ώστε να έχεις τις βάσεις για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία προσφέροντάς σου ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλα τα βασικά γνωστικά α

BSc (Hons) Applied Psychology

Mediterranean College (MC)

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Applied Psychology αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στο χώρο της ψυχολογίας.

Βρείτε μας στα...