• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2019/20

MSc in Integrative Counselling and Psychotherapy - Μεταπτυχιακό στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

Γενική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι το μοναδικό Master of Science στην Ελλάδα που συνδυάζει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με την πλέον σύγχρονη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση (συνθετική).

Το MSc Integrative Counselling & Psychotherapy είναι σχεδιασμένο από το Πανεπιστήμιο του Derby για άτομα που επιθυμούν να εργαστούν ως αυτόνομοι συνθετικοί ψυχοθεραπευτές και είναι σύμφωνο με τα κριτήρια πιστοποίησης ψυχοθεραπευτικών εκπαιδεύσεων του Βρετανικού Συλλόγου Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy).

Κατά τη διάρκειά του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με προηγμένα μεθοδολογικά & θεωρητικά μοντέλα, κατανοούν τη χρήση της ψυχοθεραπείας στο περιβάλλον εργασίας τους, μελετούν τη φύση της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας και τη σχέση τους με τη θεωρία και την πράξη, καθώς και τη σημασία των δεοντολογικών και νομικών προεκτάσεων και του κώδικα πρακτικής.

Η θεωρητική κατάρτιση συμπληρώνεται με υποχρεωτική εποπτευόμενη κλινική πρακτική 300 ωρών και προσωπική θεραπεία.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το MSc Integrative Counselling & Psychotherapy είναι ένα άκρως βιωματικό και εφαρμοσμένο πρόγραμμα, που συνθέτει τις τρεις βασικές ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις (ανθρωπιστική, ψυχοδυναμική και γνωσιακή – συμπεριφοριστική), με σκοπό να εφοδιάσει τον εκπαιδευόμενο με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες της Συνθετικής προσέγγισης.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Το Mediterranean College προσφέρει στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του πολλαπλές εναλλακτικές αποπληρωμής των ετήσιων διδάκτρων και fees. Επισκεφθείτε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα: http://bit.ly/2vrY3lL

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει αναλυτικά.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Ειρήνη Κατσαρού, Απόφοιτη προγράμματος MSc Integrative Counselling & Psychotherapy

Η φοίτησή μου στο Mediterranean College ήταν για μένα μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ωφέλιμη εμπειρία. Η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με βοήθησε να διευρύνω τις γνώσεις μου με τρόπο πρωτότυπο και δημιουργικό και μπόρεσα να νιώσω σίγουρη ως επαγγελματίας ψυχολόγος.

Βίντεο Προγράμματος:

Φωτογραφίες Φορέα:

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...