• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2020/21

Νέο Μεταπτυχιακό Ετήσιο Πρόγραμμα στην Θεωρία και Πρακτική της Ψυχοσύνθεσης λόγω του Κορoνοϊού Δια Ζώσης μέσω του Διαδικτύου ή Κατ’ απαίτηση

Γενική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Η ψυχοσύνθεση είναι το σύστημα της προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης η οποία αναπτύχθηκε από τον Ιταλό ψυχίατρο Roberto Assagioli. Συχνά διδάσκεται ξεχωριστά από άλλες προσεγγίσεις και μορφές θεραπείας.

Αυτή η εκπαίδευση εξηγεί τις βασικές έννοιες και την φιλοσοφία της ψυχοσύνθεσης σε σχέση με άλλες μορφές προσωπικής ανάπτυξης και παρουσιάζει μια σειρά από ασκήσεις οι οποίες οδηγούν στον δρόμο της ανάπτυξης της ψυχοσύνθεσης.

Σπουδαστές ψυχικής υγείας, θεραπευτές αλλά και coaches από διαφορετικές προσεγγίσεις εφαρμόζουν αυτές τις τεχνικές. Πολλές ασκήσεις οι οποίες είχαν αναπτυχθεί μέσα στην ψυχοσύνθεση έχουν προσαρμοσθεί και χρησιμοποιούνται από άλλους κλάδους.

Αυτή η εκπαίδευση παρέχει μία εκ βάθους μελέτη καθώς επίσης παρέχει μία νέα σειρά από εργαλεία για όλους τους εργαζόμενους στο χώρο της ανθρωπιστικής και υπερπροσωπικής ανάπτυξης.

Συντονιστής είναι ο Πάνος Ασημάκης, Ph.D., ECP., PLC., τακτικό μέλος της Association for the Advancement of Psychosynthesis (AAP), και του Creativity Coaching Association, εκδότης βιβλίων σχετικών με την ψυχοσύνθεση και τις εφαρμογές της και στο ψυχοσυνθετικό coaching.

Περισσότερες πληροφορίες στο pasimaki@otenet.gr ή στο 6944756051

ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Εισαγωγή στο Σχεσιακό και Ψυχοσυνθετικό Coaching

Η ψυχοσύνθεση, μία υπερπροσωπική ψυχολογία, παρέχει ανεκτίμητη γνώση στο coaching. Πηγαίνει πέρα από την επιφάνεια της συνηθισμένης προσωπικότητας, η ψυχοσύνθεση βοηθά τον πελάτη να κατανοήσει τις βασικές του ανάγκες που σχετίζονται με αυτό που ονομάζεται ‘το κάλεσμα του Εαυτού’. Είναι η υπερπροσωπική ορμή που όλοι μας ασυνείδητα αισθανόμαστε και μας δίνει μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή μας.
Η αποτυχία να ορίσουμε και να εφαρμόσουμε τους στόχους στη γραμμή της ‘κλήσης’ έχει ως αποτέλεσμα μόνον σε επιφανειακή και μεταβατική ικανοποίηση και βελτίωση.

Η εκπαίδευση στη σχεσιακό και ψυχοσυνθετικό coaching βοηθά τον πελάτη να ορίσει τους στόχους του σε συνάρτηση με τη δική τους ‘κλήση του Εαυτού’, συνδημιουργώντας το αναδυόμενο μέλλον και συνειδητά επιλέγοντας να ανταποκριθούν στην εσωτερική κλήση. Μέσω μιας ισχυρής και δυναμικής προσέγγισης στην προσωπική ανάπτυξη, το ολιστικό μοντέλο της ανάπτυξης μέσω της αλλαγής όπως παρουσιάζεται στην ψυχοσύνθεση φέρνει σε συμφωνία το άτομο με την εσωτερική τους κλίση προς την ‘Αυτό-Πραγμάτωση’. Αυτό οδηγεί σε μία μεγαλύτερη αρμονία της προσωπικότητας, και αίσθηση εκπλήρωσης, υλοποιημένη σε συμφωνία με τον ‘Σκοπό, Νόημα και Αξίες’ του Εαυτού, σε κάθε πλευρά της ζωής.

Ενεργοποιείστε την πηγή των ανώτερων ιδιοτήτων σας με το να τις φέρετε με πρόθεση στη συνειδητή πράξη, για την επίτευξη των στόχων σας!

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

1800,00 €. Είτε προεξόφληση με έκπτωση 10%, είτε σε 12 μηνιαίες δόσεις. Δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα. Άτομα που έχουν ήδη παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια με τον Πάνο Ασημάκη μειώνονται αντίστοιχα τα δίδακτρα.

  • Περιλαμβάνεται όλο το εκπαιδευτικό υλικό.
  • Μέθοδος μελέτης δια ζώσης μέσω διαδικτύου.
  • Βιωματική προσέγγιση, με γραπτές  ασκήσεις και με την χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Φωτογραφίες Φορέα:

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...