• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2019/20

MA Child Psychology for Education - Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Παιδιών εφαρμοσμένη σε Εκπαιδευτικά Πλαίσια

Γενική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MA Child Psychology for Education προσφέρει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες στην επιστήμη της Ψυχολογίας και της Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ευρεία γκάμα πτυχιούχων και κυρίως σε αποφοίτους σχολών εκπαίδευσης (προσχολικής αγωγής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής), τμημάτων ψυχολογίας αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εμβαθύνει και να επεκτείνει τις γνώσεις του στον κλάδο της Ψυχολογίας εφαρμοσμένης στην Εκπαίδευση. Οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εις βάθος και να κατανοήσουν τις αξίες και τις πρακτικές της επιστήμης της Ψυχολογίας οι οποίες εφαρμόζονται στην εκπαίδευση διαδικασία και να αναπτύξουν παράλληλα εξειδικευμένες δεξιότητες, με τις οποίες θα μπορούν στο μέλλον να κατανοήσουν συγκεκριμένες ανάγκες των μαθητών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα ενθαρρύνει τους φοιτητές να εφαρμόσουν τα θεωρητικά μοντέλα της Ψυχολογίας που θα διδαχθούν σε όλα τα εκπαιδευτικά πλαίσια, αλλά και στην ίδια την εκπαιδευτική διαδικασία και την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Εστιάζει στην εκπαιδευτική διάσταση της Ψυχολογίας, γεγονός που καθιστά τους αποφοίτους ικανούς να παρέχουν εξειδικευμένη και ουσιαστική υποστήριξη σε μαθητές και εφήβους, παράλληλα αλλά και επάλληλα με την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης ενός συνεργατικού πλαισίου με τους γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εγγραφών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου της περιοχής σας:

  • Campus Αμαρουσίου: Σωρού 74, Τηλ. 210-6199891
  • Campus Αθήνας (Κέντρο): Ακαδημίας 42, Τηλ. 210-8256708
  • Campus Πειραιά: Κολοκοτρώνη 110, Πλ.Τερψιθέας, Πειραιάς, Τηλ. 210-4121200
  • Campus Θεσσαλονίκης: Ελ. Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή, Τηλ. 2310-241010

E-mail: admissions@mitropolitiko.edu.gr

ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το μεταπτυχιακό MA Child Psychology for Education προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα σε όσους θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά στον κλάδο της Εκπαίδευσης. Οι απόφοιτοι γίνονται πιο ανταγωνιστικοί στο εκπαιδευτικό περιβάλλον, καθώς κατανοούν τις αξίες, πρακτικές, οργανωτικές και διαπροσωπικές διαστάσεις των επιστημών της Εκπαίδευσης και της Ψυχολογίας, καθώς και τη διασύνδεση, αλληλεπίδραση και αμοιβαία επίδραση μεταξύ τους.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εγγραφών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για να ενημερωθείτε σχετικά με τα δίδακτρα του προγράμματος.

Φωτογραφίες Φορέα:

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...