• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2019/20

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας

Master (MA) in Applied Educational Psychology

Deree - The American College of Greece GRADUATE AND PROFESSIONAL EDUCATION

The MA in Applied Educational Psychology is a degree program for educators, psychologists, and other professionals in education who are seeking to work with children, adolescents, families, and schools.

MSc Clinical & Community Psychology - Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Clinical and Community Psychology προετοιμάζει επαγγελματίες Ψυχολόγους, ικανούς να διεκδικήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της Κλινικής και Κοινοτικής Ψυχολογίας. Η Κλινική Κοινοτική Ψυχολογία ασχολείται με τις σχέσεις του ατόμου με την κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία. Οι επαγγελματίες Κοινοτικοί Ψυχολόγοι αναζητούν να κατανοήσουν την ποιότητα ζωής ατόμων

MA Child Psychology for Education - Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Παιδιών εφαρμοσμένη σε Εκπαιδευτικά Πλαίσια

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MA Child Psychology for Education προσφέρει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες στην επιστήμη της Ψυχολογίας και της Εκπαίδευσης.

Master (MS) in Counseling Psychology & Psychotherapy

Deree - The American College of Greece GRADUATE AND PROFESSIONAL EDUCATION

The MS in Counseling Psychology and Psychotherapy balances theoretical perspectives with the application of techniques and approaches, aiming to train students who wish to work with a variety of client/patient groups in various settings.

MSc Business Psychology - Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Ψυχολογία της Εργασίας ασχολείται τόσο με την σχέση του ατόμου με την εργασία του, όσο και με τις σχέσεις των ανθρώπων στον εργασιακό τους χώρο. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Business Psychology σχεδιάστηκε προκειμένου να παρέχει όλη την απαραίτητη γνώση και το επιστημονικό υπόβαθρο σε όσους επιθυμούν να εξειδικευθούν και να εργασθούν ως επαγγελματίες ψυχολόγοι στον τομέα αυτό.

MSc Psychology - Ψυχολογία

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Psychology αποτελεί το πρώτο ελληνόφωνο ‘conversion’ μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία, σε συνεργασία με κρατικό Πανεπιστήμιο της Μ.Βρετανίας. Είναι η ιδανική λύση για αποφοίτους άλλων επιστημών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προσανατολίσουν την καριέρα τους προς την επιστήμη της Ψυχολογίας ή να αλλάξουν τελείως καριέρα. Για παράδειγμα, Παιδαγωγοί ή εκπαιδευτ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...