• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2020/21

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας 

Professional Doctorate in Psychology with Counselling Practice (Level 8) - Διδακτορικό στη Ψυχολογία με κατεύθυνση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία (Level 8)

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Professional Doctorate in Psychology with Counselling Practice (Level 8) στοχεύει στην εκπαίδευση επαγγελματιών ψυχικής υγείας που θα έχουν αναπτύξει μια ισχυρή ταυτότητα ως Ψυχολόγοι θα είναι υπεύθυνοι απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και στο επάγγελμα, και χαρακτηρίζονται από προσωπική ακεραιότητα και καταλληλόλητα για να ασκήσουν κλινικό έργο.

Δίπλωμα Εκπαίδευσης στη Σύγχρονη Ψυχοθεραπεία

Ινστιτούτο Σύγχρονης Ψυχοθεραπείας (Institute for Contemporary Psychotherapy Athens, ICPA)

Το πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Σύγχρονη Ψυχοθεραπεία που παρέχεται από το ICPA (Institute for Contemporary Psychotherapy Athens) επιχειρεί να κάνει μια σύνθεση, σε θεωρητικό και κλινικό επίπεδο, δύο βασικών (και ορισμένων υπολοίπων εκλεκτικά) προσεγγίσεων στη ψυχοθεραπεία.

Νέο Μεταπτυχιακό Ετήσιο Πρόγραμμα στην Θεωρία και Πρακτική της Ψυχοσύνθεσης λόγω του Κορoνοϊού Δια Ζώσης μέσω του Διαδικτύου ή Κατ’ απαίτηση

Athens Synthesis Centre

Αυτή η εκπαίδευση εξηγεί τις βασικές έννοιες και την φιλοσοφία της ψυχοσύνθεσης σε σχέση με άλλες μορφές προσωπικής ανάπτυξης και παρουσιάζει μια σειρά από ασκήσεις οι οποίες οδηγούν στον δρόμο της ανάπτυξης της ψυχοσύνθεσης.

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Κλινική Γνωσιακή Νευροψυχολογία

SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος

Σκοπός του προγράμματος «Μεταπτυχιακό στην Κλινική Γνωσιακή Νευροψυχολογία είναι η εξειδίκευση νέων επιστημόνων, κλινικών και ερευνητών, στα συνεχώς αναπτυσσόμενα πεδία της Κλινικής Νευροψυχολογίας και των Γνωστικών Νευροεπιστημών.

MSc Applied Psychology: Clinical Psychology & Counselling - Μεταπτυχιακό στην Κλινική Ψυχολογία & Συμβουλευτική

Mediterranean College (MC)

Το MSc in Applied Psychology: Clinical Psychology & Counselling έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φοιτητές να εργαστούν αποτελεσματικά ως κλινικοί ψυχολόγοι με κλινικούς πληθυσμούς και άλλους επαγγελματίες.

MSc Applied Positive Psychology and Coaching Psychology- Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσει την απασχολησιμότητα των coaches, θετικών ψυχολόγων, συμβούλων, ειδικών εκπαίδευσης και ανάπτυξης, εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, επαγγελματιών υγείας και διοικητικών στελεχών.

MSc Health Psychology – Μεταπτυχιακό στη Ψυχολογία Υγείας

City Unity College

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να προετοιμάσει υψηλού επιπέδου αποφοίτους που θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες γνώσεις και ικανότητες της ψυχολογίας. 

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Συμπεριφορική Γνωσιακή Θεραπεία

SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος

Σκοπός του προγράμματος «Μεταπτυχιακό στη Συμπεριφορική Γνωσιακή Θεραπεία» είναι η παροχή υψηλού επιπέδου θεωρητικής κατάρτισης σε συνδυασμό με πρακτική άσκηση και συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα που αφορούν στο πεδίο της ψυχικής υγείας.

MSc Counselling & Psychology in Educational Settings - Μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία και Συμβουλευτική

Mediterranean College (MC)

Το MSc Counselling & Psychology in Educational Settings είναι ένα άκρως βιωματικό και εφαρμοσμένο πρόγραμμα, που συνθέτει ειδικές γνώσεις ψυχολογίας και συμβουλευτικής με σκοπό να εφοδιάσει τον εκπαιδευόμενο με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους ως προς την πρόληψη και αντιμετώπιση των ποικίλων δυσκολιών που διαμορφώνονται και εκφράζοντα

MSc Clinical & Community Psychology - Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Clinical and Community Psychology προετοιμάζει επαγγελματίες Ψυχολόγους, ικανούς να διεκδικήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της Κλινικής και Κοινοτικής Ψυχολογίας. Η Κλινική Κοινοτική Ψυχολογία ασχολείται με τις σχέσεις του ατόμου με την κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία. Οι επαγγελματίες Κοινοτικοί Ψυχολόγοι αναζητούν να κατανοήσουν την ποιότητα ζωής ατόμων
  • 1
  • 2

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...