• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2018/19

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας

Master (MA) in Applied Educational Psychology

Deree - The American College of Greece GRADUATE AND PROFESSIONAL EDUCATION

The MA in Applied Educational Psychology is a degree program for educators, psychologists, and other professionals in education who are seeking to work with children, adolescents, families, and schools.

MSc Counselling & Psychology in Educational Settings - Μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία και Συμβουλευτική

Mediterranean College (MC)

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι το μοναδικό Master of Science στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στις εφαρμογές της ψυχολογίας στην εκπαίδευση που ταυτόχρονα εμπλουτίζει τις δεξιότητες συμβουλευτικής των φοιτητών.

MSc Applied Psychology: Clinical Psychology & Counselling - Μεταπτυχιακό στην Κλινική Ψυχολογία & Συμβουλευτική

Mediterranean College (MC)

Το MSc Applied Psychology: Clinical Psychology & Counselling έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φοιτητές να εργαστούν αποτελεσματικά ως κλινικοί ψυχολόγοι με κλινικούς πληθυσμούς και άλλους επαγγελματίες.

MSc Clinical & Community Psychology - Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Clinical and Community Psychology προετοιμάζει επαγγελματίες Ψυχολόγους, ικανούς να διεκδικήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της Κλινικής και Κοινοτικής Ψυχολογίας. Η Κλινική Κοινοτική Ψυχολογία ασχολείται με τις σχέσεις του ατόμου με την κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία. Οι επαγγελματίες Κοινοτικοί Ψυχολόγοι αναζητούν να κατανοήσουν την ποιότητα ζωής ατόμων

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχολική Ψυχολογία»

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προκηρύσσει εισαγωγικές εξετάσεις στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχολική Ψυχολογία» με δύο κατευθύνσεις: α) «Σχολική Ψυχολογία» και β) «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στη Σχολική Κοινότητα» για το ακαδημαϊκό έτος 2018 - 2019 .

Master (MS) in Counseling Psychology & Psychotherapy

Deree - The American College of Greece GRADUATE AND PROFESSIONAL EDUCATION

The MS in Counseling Psychology and Psychotherapy balances theoretical perspectives with the application of techniques and approaches, aiming to train students who wish to work with a variety of client/patient groups in various settings.

MSc Applied Psychology: Health Psychology & Counselling - Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Υγείας & Συμβουλευτική

Mediterranean College (MC)

Το MSc in Applied Psychology: Health Psychology & Counselling έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φοιτητές να εργαστούν αποτελεσματικά ως ψυχολόγοι υγείας με τους ασθενείς, φροντιστές και άλλους επαγγελματίες.

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας»

Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Το επανιδρυθέν διετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ» που οργανώνει και λειτουργεί η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και το Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής πρόκειται να δεχθεί φοιτητές/τριες κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 για μεταπτυχιακές σπουδές που οδηγούν στην απόκτηση Μεταπτυχια

MSc Business Psychology - Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Ψυχολογία της Εργασίας ασχολείται τόσο με την σχέση του ατόμου με την εργασία του, όσο και με τις σχέσεις των ανθρώπων στον εργασιακό τους χώρο. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Business Psychology σχεδιάστηκε προκειμένου να παρέχει όλη την απαραίτητη γνώση και το επιστημονικό υπόβαθρο σε όσους επιθυμούν να εξειδικευθούν και να εργασθούν ως επαγγελματίες ψυχολόγοι στον τομέα αυτό.

Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σκοπός του Π.Μ.Σ. είναι η παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο επιστημονικό πεδίο της ψυχικής υγείας και ψυχιατρικής των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους.
  • 1
  • 2

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...