• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2018/19

Προγράμματα Μετεκπαίδευσης / Επιμόρφωσης

NLP Wellbeing Coach Certification

Dynamic Equilibrium System

Η ευεξία είναι μια ενεργή διαδικασία κατά την οποία ο άνθρωπος κάνει επιλογές προς μια υγιή, δραστήρια και δημιουργική ζωή, όπου απολαμβάνει στο μέγιστο ό,τι έχει αυτή να προσφέρει. Αυτές οι επιλογές είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και γίνονται μέσα από μια δυναμική διαδικασία αναγνώρισης, αλλαγής και σύνδεσης του μυαλού, σώματος, πνεύματος και της αποδοχής του εαυτού. 

Mετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΥΛΗΣ»

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία έχει αποκτήσει μια πλατιά αναγνώριση χάρη στην πολύχρονη και εμπνευσμένη προσπάθεια του αείμνηστου Παναγιώτη Ουλή και διενεργείται πλέον από ομάδα μαθητών του, με υπεύθυνο τον ψυχίατρο Γιώργο Κωνσταντακόπουλο.

Παιδοψυχολογία & Ψυχολογία Εφήβων - Advanced Professional Diploma in Child and Adolescent Psychology

Metropolitan Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Μέλημα του Προγράμματος - το μοναδικό στην Ελλάδα Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης – level 11 SCQF / 7 EQF – 60 credits - είναι η εμβάθυνση στα ψυχικά δεδομένα της ανήλικης περιόδου του ατόμου, χωρισμένη στις τρεις ηλικιακές φάσεις –βρεφική/νηπιακή, παιδική, εφηβική- βάσει των πολύπλοκων διαδικασιών ανάπτυξης.

Ψυχολογία της Εγκληματολογικής Έρευνας - Introduction to Criminology and Forensic Psychology

Metropolitan Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Μέσα από τη διεπιστημονική προσέγγιση στο Έγκλημα, το Πρόγραμμα αποσκοπεί στην πολύπλευρη εξέταση του αντικειμένου αυτού καθ΄εαυτού, ώστε να παρέχει στους επιμορφούμενους όλα τα κατάλληλα εκείνα εφόδια για τις επαγγελματικές τους στοχεύσεις. Καλύπτοντας όλες τις σχετιζόμενες επιστημονικές κατευθύνσεις –Ψυχολογία, Νομική, Υγεία αλλά και τα Σώματα Ασφαλείας- προσφέρει μια ευρεία γκάμα γνώσεων με τερ

Η αναγνώριση και διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής

Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου διοργανώνει το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Η αναγνώριση και διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής».

Συμβουλευτική Πρακτική - Advanced Professional Diploma in Applied Counseling Practice

Metropolitan Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Η Συμβουλευτική αποτελεί μια ευέλικτη επαγγελματικά εξειδίκευση, χρήσιμη σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους και πάντα επίκαιρη. Με πρόταγμα την ενεργητική στάση μέσω του βιωματικού χαρακτήρα του, μεθοδεύεται η κατάρτιση σε όλες τις δυνατές εφαρμογές της Συμβουλευτικής σε ποικίλα πλαίσια και η εξοικείωση του επιμορφούμενου με τις πρακτικές εφαρμογές.

Δημιουργικές Θεραπείες: Παιγνιοθεραπεία | Μουσικοθεραπεία | Εικαστική θεραπεία

Metropolitan Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Στόχος του Προγράμματος αποτελεί η κατάρτιση και εξειδίκευση των επιμορφούμενων στους εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης, θεραπείας αλλά και απασχόλησης όλων των ηλικιακών ομάδων μέσα από το Παιχνίδι, τη Μουσική και τις Τέχνες.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...