• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2021/22

Εκπαίδευση στην Οικοψυχολογία

Γενική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Η Εκπαίδευση στην Οικοψυχολογία που προσφέρει η Ελληνική Εταιρία Οικοψυχολογίας και Ενιαίας Υγείας στην Ελλάδα είναι μέρος του δικτύου των Σχολών για την απόκτηση του Certificate in Ecotuning (Applied Ecopsychology), της Διεθνούς Εταιρίας Οικοψυχολογίας σε 12 χώρες σε όλο τον κόσμο ( Ελλάδας, Ιταλίας, Iσπανίας, Ουρουγουάης, Βραζιλίας , Αργεντινής, Χιλής, Koλομβίας, Περού, Βελγίου και Ηνωμένων Πολιτειών) και ακολουθούν κοινό πρόγραμμα μαθημάτων . Η Διεθνής Εταιρία Οικοψυχολογίας (IES) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Chiasso της Ελβετίας που συγκεντρώνει επαγγελματίες από διάφορους τομείς, αφοσιωμένους στην προσωπική, σχεσιακή και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Η κατάρτιση IES στο EcoTuning (Οικοσυντονισμό) είναι μια πορεία προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που προσφέρει εργαλεία για να εξοικειωθεί o εκπαιδευόμενος με την εσωτερική του φύση, να εκπαιδεύσει οικολογικές σχέσεις και να διευρύνει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς του ορίζοντες. Η Σχολή θέλει να υποστηρίξει και να καλλιεργήσει επαγγελματίες που να ασχολούνται με την προώθηση της καλής διαβίωσης του Ανθρώπου με τον Εαυτό του και τον Πλανήτη.

Περιορισμένες θέσεις: έως 15 άτομα

Λήξη Εγγραφών: 1 Νοεμβρίου 2021

Early Bird Εγγραφές: 10 Οκτωβρίου 2021

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Kλειώ Αποστολάκη

ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Με τη συμμετοχή τους οι εκπαιδευόμενοι επιτυγχάνουν:

  • Να προωθήσουν την προσωπική τους ανάπτυξη και να εμβαθύνουν τη σχέση τους με τα στοιχεία της φύσης
  • Να εφοδιαστούν με γνώσεις, βιώματα και εργαλεία που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην εργασία τους
  • Να γίνουν πρεσβευτές κοινωνικής και οικολογικής συνειδητοποίησης και αλλαγής
  • Να συμμετέχουν σε ένα εθνικό και διεθνές δίκτυο ανθρώπων με ίδιες αξίες, στόχους και συνείδηση
  • Να αποκτήσουν ένα πιστοποιητικό Εcotuner, εγκεκριμένο από την Διεθνή Εταιρία Οικοψυχολογίας

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Η τιμή των διδάκτρων είναι 1600 ευρώ. Στο τελικό ποσό περιλαμβάνονται εκπαιδευτικό υλικό σε μορφή σημειώσεων και αποσπασμάτων-εκπαίδευση θεωρητικού και πρακτικού μέρους, εποπτεία και γενικά ότι περιλαμβάνεται στην εκπαίδευση.

Εarly bird: Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα έχουν 15% έκπτωση. Για φοιτητές προβλέπεται έκπτωση 20%

Tα δίδακτρα μπορούν να καταβληθούν σε 4 δόσεις ανά δίμηνο . Πρώτη δόση με την έναρξη: Οκτώβριος 2021 , Β' δόση : Δεκέμβριος 2022 Γ δόση: Φεβρουάριος 2022 Δ΄ δόση: Απρίλιος 2022.

Για την εξασφάλιση της θέσης απαιτείται προκαταβολή 200 ευρώ έως 10 Οκτωβρίου η οποία θα αφαιρεθεί από την πρώτη δόση του Οκτωβρίου. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεται άλλος διακανονισμός, αυτός γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Φωτογραφίες Φορέα:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΦΟΡΕΑ

Βρείτε μας στα...