• Οδηγός Σπουδών
    Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας
    2020/21

Προγράμματα Εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική & Focusing-Βιωματική Συμβουλευτική / Ψυχοθεραπεία (Ενηλίκων Ή Παιδιών & Εφήβων)

Γενική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Τα προγράμματα οδηγούν στην επαγγελματική εξειδίκευση στη Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία ενηλίκων ή παιδιών & εφήβων, βασισμένη στην Προσωποκεντρική και Focusing-Βιωματική προσέγγιση.

Μέσα από (α) Ομαδική εκπαίδευση, που περιέχει ομάδες συνάντησης, θεωρία, εργαστήρια, προσωπική ανάπτυξη, ασκήσεις και εποπτεία (β) μελέτη & συγγραφή εργασιών (γ) ατομική θεραπεία (δ) πρακτική άσκηση σε κλινικό χώρο & με πελάτες και (ε) εποπτεία οι εκπαιδευόμενοι καλλιεργούν και αναπτύσσουν τις θεωρητικές, πρακτικές και προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν ως αυτόνομοι Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας (αν παρακολουθήσουν το 3ετές πρόγραμμα) ή ως Ψυχοθεραπευτές ενηλίκων ή παιδιών & εφήβων (αν παρακολουθήσουν το 4ετές πρόγραμμα).

Τα προγράμματα απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου ψυχικής υγείας, σε εκπαιδευτικούς, σε επαγγελματίες του χώρου της υγείας, σε υπεύθυνους προσωπικού ή συμβούλους επιχειρήσεων, σε καλλιτέχνες καθώς και σε άτομα που επιθυμούν να αναπτύξουν τις διαπροσωπικές/επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Ημερομηνία Έναρξης:
Αθήνα: Οκτώβριος 2020
Θεσσαλονίκη: Φθινόπωρο 2020

 

Πληροφορίες

Διεύθυνση

Αθήνα
Λεωφ. Αλεξάνδρας 79, TK 11474, (5ος όροφος), τηλ. 210-6459459
Παραρτήματα Λεωφόρος Αλεξάνδρας 192Α, ΤΚ 11521 (5ος όροφος)

Θεσσαλονίκη
Λ. Βασιλίσσης . Όλγας 99, ΤΚ 54643, τηλ. 231-0-889706

Υπ. Επικοινωνίας Πορτοκάλης Δημήτρης, focusinghellas@yahoo.com

ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί από το Ελληνικό Κέντρο Focusing ως ολοκληρωμένα προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και εξειδίκευσης στην Προσωποκεντρική και Focusing-Βιωματική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία ενηλίκων ή παιδιών & εφήβων.

Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν το γενικότερο πλαίσιο, μέσα στο οποίο οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν όλες τις θεωρητικές, πρακτικές και προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν ως ανεξάρτητοι και αυτόνομοι Προσωποκεντρικοί και Focusing-Βιωματικοί Σύμβουλοι και Ψυχοθεραπευτές ενηλίκων ή παιδιών & εφήβων.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Τα δίδακτρα εισπράττονται σε μηνιαίες δόσεις κατά την διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Χρειάζεται να σημειωθεί ωστόσο ότι, λόγω της τρέχουσας οικονομικής δυσπραγίας και όχι μόνο, είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε κάθε ιδιαίτερη προσωπική περίπτωση των σπουδαστών μας.

Επικοινωνία με Φορέα

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το θέμα σας.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το μηνυμά σας.
Invalid Input

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το newsletter μας!

Βρείτε μας στα...