PsychologyNow Team

Ο Πλήρης Οδηγός για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2020

Ο Πλήρης Οδηγός για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2020

PsychologyNow Team

Κατεβάστε τον δωρεάν και ενημερωθείτε για τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία 2020.


Η εκστρατεία της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας θα προσφέρει ευκαιρίες, κυρίως στο διαδίκτυο, δεδομένης της συνεχιζόμενης πανδημίας, για όλους μας να κάνουμε κάτι που να επιβεβαιώνει τη ζωή: ως άνθρωποι, να αναλάβουμε συγκεκριμένες ενέργειες για την υποστήριξη της δικής μας ψυχικής υγείας και για να υποστηρίξουμε φίλους και οικογένειες που αγωνίζονται.

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από την έναρξη της πρώτης Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας, δήλωσε η Ingrid Daniels, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε δει μία αυξανόμενη τάση προβολής και επικοινωνίας για την ψυχική υγεία σε πολλές χώρες του κόσμου. Αλλά τώρα πρέπει να μετατρέψουμε τα λόγια σε πράξεις. Πρέπει να κάνουμε συντονισμένες προσπάθειες για την οικοδόμηση συστημάτων ψυχικής υγείας που είναι κατάλληλα και συναφή για τον σημερινό - και αυριανό - κόσμο.

Κατεβάστε εδώ τον Πλήρη Οδηγό για την ΠΗΨΥ2020.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΠΗΨΥ2020.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...