PsychologyNow Team

Η Lady Gaga αφιέρωσε τη συγκινητική ομιλία παραλαβής του βραβείου Grammy στην ψυχική υγεία

Η Lady Gaga αφιέρωσε τη συγκινητική ομιλία παραλαβής του βραβείου Grammy στην ψυχική υγεία

PsychologyNow Team
η lady gaga στην ομιλία της για την ψυχική υγεία στα βραβεία grammy

Η Lady Gaga μίλησε γεμάτη συγκίνηση για την ψυχική υγεία στην απονομή του βραβείου Grammy.


Η διάσημη τραγουδίστρια και μουσικός κέρδισε τρία βραβεία Grammy και επίσης παρουσίασε μια ροκ ερμηνεία του βραβευμένου τραγουδιού "Shallow" από την ταινία "A Star Is Born".

Η ποπ σταρ αξιοποίησε την ομιλία απονομής του βραβείου για την καλύτερη ερμηνεία του "Pop Duo" για να αναδείξει προβληματισμούς για την ψυχική ασθένεια και τη σημασία της προαγωγή της ψυχικής υγείας.

Αφού ευχαρίστησε τον Θεό και την οικογένειά της και εκφράζοντας την επιθυμία της ο Bradley Cooper να ήταν μαζί της στην τελετή απονομής βραβείων, μίλησε για το πόσο σημαντικό ήταν για εκείνη να πάρει μέρος σε μια ταινία που ασχολείται με την ψυχική υγεία.

Αν δεν βρω άλλη ευκαιρία για να το πω αυτό, θέλω απλώς να αναφέρω ότι είμαι τόσο υπερήφανη που συμμετείχα σε μια ταινία που ασχολείται με θέματα ψυχικής υγείας. Είναι τόσο σημαντικό. Πολλοί καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Και εμείς πρέπει να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον. Οπότε αν βλέπετε κάποιον που πονάει, μην στρέψετε αλλού το βλέμμα σας. Και αν πονάτε, αν και μπορεί να είναι βαθύς ο πόνος, προσπαθήστε να βρείτε αυτή τη γενναιότητα μέσα στον εαυτό σας για να βουτήξετε βαθιά μέσα σας και να μιλήσετε σε κάποιον που γνωρίζει πώς να σας βοηθήσει. Σας αγαπώ, ευχαριστώ πολύ.

Η μουσικός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Stefani Germanotta, έχει αναφερθεί στο παρελθόν στη δική της "κρίση ψυχικής υγείας". Τον Νοέμβριο, ενώ κέρδισε ένα βραβείο από το Ίδρυμα SAG-AFTRA, είπε: Άρχισα να νιώθω ότι κοιτούσα στο κενό και ότι έχανα τις αισθήσεις μου για δευτερόλεπτα ή λεπτά ... Αυτά ήταν συμπτώματα αποσύνδεσης από το περιβάλλον και ΔΤΜΣ και δεν είχα δίπλα μου καμία ομάδα εξειδικευμένη σε Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής Υγείας.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την απονομή του βραβείου Grammy:

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...