PsychologyNow Team

Ψυχολόγος εξαπατούσε πολίτες - Πάνω από 30.000 ευρώ η λεία του

Ψυχολόγος εξαπατούσε πολίτες - Πάνω από 30.000 ευρώ η λεία του

PsychologyNow Team

Τα στοιχεία του δημοσιοποιούνται κατόπιν εισαγγελικού διατάγματος.


Στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρίσκεται 61χρονος άνδρας ο οποίος εξαπατούσε πολίτες κάνοντας τον...ψυχολόγο. Η λεία του ξεπερνά τα 30.000 ευρώ. Ο συλληφθείς διαθέτει προσωπική ιστοσελίδα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται πως «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ιστοσελίδας 61χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000 ευρώ, για έκθεση κατά συρροή, από την οποία προέκυψε και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντος και για παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.

Πρόκειται για τον:
(επ) ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ (ον) Γεώργιο του Δήμου και της Δέσποινας, γεν. 1957 στο Αιγίνιο Πιερίας.

Η προσωπική ιστοσελίδα του 61χρονου είναι η: www.georgepaschalidis.gr.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 29-05-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων και τον εντοπισμό άλλων παθόντων έκθεσης ή και απάτης, αλλά και την αποτροπή τυχόν τέλεσης των αναφερόμενων αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388353. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας».


Το άρθρο αναδημοσιεύεται από το ethnos.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...