PsychologyNow Team

"ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝ ΤΑΞΕΙ": 10 online επιμορφωτικά εργαστήρια

"ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝ ΤΑΞΕΙ": 10 online επιμορφωτικά εργαστήρια

PsychologyNow Team

Η ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ κοιν.σ.επ. συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης 4ος Κύκλος» με τη δράση της με τίτλο "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΝ ΤΑΞΕΙ" και υλοποιεί 10 επιμορφωτικά εργαστήρια για εθελοντές, φροντιστές ατόμων με αναπηρία, για άτομα με αναπηρία και για το ευρύ κοινό.


EthelontesENTAKSH e
Η καινοτομία της δράσης έγκειται στο ότι τα εργαστήρια θα συντονίζονται από άτομα με αναπηρία, που τα ίδια, ως οι περισσότερο «ειδικοί», θα αποτελούν τους επιμορφωτές. Τα εργαστήρια εστιάζουν στην κινητική αναπηρία αλλά γίνονται αναφορές που αφορούν και συνολικά στο θέμα της αναπηρίας. Δείτε αναλυτικά τα θέματα των 10 εργαστηρίων πατώντας ΕΔΩ.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη ώρα 17.30 μέσω ZOOM. Η συμμετοχή στα επιμορφωτικά εργαστήρια θα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε ΕΔΩ.

Η δράση επιχειρεί να προσφέρει ευκαιρίες ενδυνάμωσης και να συμβάλει στον περιορισμό του κοινωνικού αποκλεισμού που βιώνει η ευάλωτη κοινωνική ομάδα των ατόμων με κινητική αναπηρία, και ειδικά στον απόηχο της πανδημίας COVID-19. Δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, το Costas M. Lemos Foundation και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...