PsychologyNow Team

Φορέστε Αγάπη, Αποδοχή Και Γνώση! Mπλούζες #Autism Awareness!

Φορέστε Αγάπη, Αποδοχή Και Γνώση! Mπλούζες #Autism Awareness!

PsychologyNow Team

Βοηθήστε μας να εξαπλώσουμε το μήνυμα για αποδοχή της διαφορετικότητας!


Μπορεί ο Απρίλιος να είναι ο Μήνας Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό και η 2η Απριλίου η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, χρειάζεται να γνωρίζουμε, όμως, ότι τα άτομα με αυτισμό έχουν ανάγκη υποστήριξης όλο το χρόνο, καθώς αποτελούν μέρος της κοινωνίας μας!

Τα μπλουζάκια που σχεδίασε η fashioprint.gr για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου βοηθούν να μεταδώσουμε το μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης των ατόμων με αυτισμό.

AutismAwareness e1 AutismAwareness e2

Είτε είστε υπερήφανος γονέας ενός παιδιού με αυτισμό και ψάχνετε για ένα μπλουζάκι με ένα θετικό μήνυμα, είτε είστε εσείς στο φάσμα, είτε είστε εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής ή επαγγελματίας ψυχικής υγείας, είτε απλά θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας, σε παιδί ή ενήλικα, τα έχουμε όλα!

Εάν κάνετε την παραγγελία σας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο το 20% του ποσού θα επιστραφεί στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου ως χορηγία και θα διατεθεί στην ανακαίνιση των δομών του που υποστηρίζουν άτομα με αυτισμό!

https://bit.ly/3b5GP19

AutismAwareness e3 AutismAwareness e4

Η πρωτοβουλία αυτή προέκυψε μετά από ιδέα της ομάδας της fashionprint.gr και την ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευκαιρία που έδωσε στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, τόσο για να εξαπλωθεί ευρέως το μήνυμα μας, όσο και για να ενισχυθούμε οικονομικά!

Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την αποστολή μας και να προωθούμε λύσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ψυχικές δυσκολίες και των οικογενειών τους. Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας - δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς!

AutismAwareness e5 AutismAwareness e6

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...