PsychologyNow Team

Διαδικτυακή Λειτουργία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας

Διαδικτυακή Λειτουργία της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας

PsychologyNow Team

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος συνεχίζει τη λειτουργία της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, μελετώντας την επικαιρότητα και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες που αναδύονται καθημερινά μέσα από την πρωτοφανή συγκυρία που βιώνουμε.


Στο πλαίσιο αυτό η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας (ΚΜΨΥ) Ν. Φωκίδας έχει προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στα νέα δεδομένα αξιοποιώντας μέσα, όπως το τηλέφωνο και οι συνομιλίες μέσω διαδικτύου.

Εξυπηρετεί τους νέους λήπτες μέσω της γραμματείας που παραμένει στο τηλέφωνο του κέντρου, ενώ οι θεραπευτές πραγματοποιούν νέα, αλλά και παλαιότερα ραντεβού διαδικτυακά ή τηλεφωνικά.

KinhthMonadaFwkidas 1

Συμπληρωματικά με την καθημερινή λειτουργία της, η ΚΜΨΥ Ν. Φωκίδας υποστηρίζει, μέσω των ψυχολόγων και των κοινωνικών λειτουργών της, τη γραμμή ενημέρωσης, ψυχολογικής και συμβουλευτικής υποστήριξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της δομής «Γέφυρα», η οποία λειτουργεί καθημερινά 9.00 π.μ. έως 9.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 210 30 02 233.

Επίσης, αποτελεί μονάδα αναφοράς για το Νομό Φωκίδας στην πανελλαδική τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306 που λειτουργεί από το Υπουργείο Υγείας, με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου της Αθήνας και της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ».

KinhthMonadaFwkidas 2

Παρακαλούμε μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε, εφόσον το έχετε ανάγκη. Φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μείνετε σπίτι, αλλά μείνετε σε επαφή μαζί μας, εφόσον το χρειαστείτε.

Το κέντρο της ΚΜΨΥ Ν. Φωκίδας λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 8:00 – 15:00 για την τηλεφωνική υποστήριξη σας και τα αιτήματά σας στο 22650 22924 και για τα επείγοντα στο 6948188864.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...