PsychologyNow Team

Εξειδικεύσου στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία ή στη Συμβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών, στο Mediterranean Professional Studies (MPS)

Εξειδικεύσου στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία ή στη Συμβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών, στο Mediterranean Professional Studies (MPS)

PsychologyNow Team

Θέλεις να εργαστείς ως Σύμβουλος – Ψυχοθεραπευτής;


Αξιοποίησε ΣΗΜΕΡΑ την επιδότηση 35% και εξασφάλισε μία από τις τελευταίες θέσεις στα τμήματα Φεβρουαρίου. Επίλεξε ένα από τα ακόλουθα διεθνώς πιστοποιημένα (European International University) προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία ή στη Συμβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών. Τα προγράμματα προσφέρονται από τον Τομέα Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας του Mediterranean Professional Studies (το Κ.Δ.Β.Μ.2 του Mediterranean College) και παρέχουν:

  • Ευέλικτη φοίτηση, προσαρμοσμένη σε επαγγελματίες & κατοίκους περιφέρειας.
  • Δυνατότητα κατοχύρωσης μέρους του portfolio, που απαιτούν οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια ένταξης στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής & στο European Association for Counselling (EAC).

Professional Diploma στην Ψυχοδυναµική Ψυχοθεραπεία

Μονοετής επαγγελματική πιστοποίηση με διδασκαλία στα Ελληνικά, σχεδιασμένη στα πρότυπα των µεγαλύτερων ψυχαναλυτικών εκπαιδευτικών προγραµµάτων της Μ. Βρετανίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ψυχοδυναμικών ψυχοθεραπειών, αποσκοπώντας σε ολοκληρωμένη θεωρητική γνώση των εφαρμογών τους σε διαφορετικά πλαίσια. Περιλαμβάνει παιχνίδια ρόλων με χρήση μονόδρομου καθρέπτη & σουίτας παρατήρησης.

Professional Diploma στη Συµβουλευτική Σχέσεων & Ζευγαριών

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια ένα (1) έτος και η διδασκαλία του είναι βιωµατική, µε παιχνίδια ρόλων, µελέτες περιστατικών και εργαστήρι αυτογνωσίας. Είναι η ιδανική επιλογή για ενήλικες που στοχεύουν στην επίτευξη αυτογνωσίας και πρακτικής εφαρµογής της συµβουλευτικής σχέσεων, στην προσωπική τους ζωή.

Επικοινώνησε σήμερα και αξιοποίησε την επιδότηση 35% στα νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 2020.

Mediterranean Professional Studies
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr , info@medcollege.edu.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...