PsychologyNow Team

Συνάντηση Γνωριμίας με το THEATRE STUDIO + by ProvaT.O. Athens για καλό σκοπό

Συνάντηση Γνωριμίας με το THEATRE STUDIO + by ProvaT.O. Athens για καλό σκοπό

PsychologyNow Team

Oι ProvaT.O. Athens παρουσιάζουν το νέο τους θεατρικό Studio σε συνεργασία με την ψυχοθεραπεύτρια Μιρέλλα Κορομπίλια την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12:00.


Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Λάσκαρης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μαγκλάρας και η συνεργάτης του PsychologyNow.gr, ψυχοθεραπεύτρια Μιρέλλα Κορομπίλια σας προσκαλούν σε μια συνάντηση-γνωριμία με το νέο τους θεατρικό Studio, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12.00 Διεύθυνση: Μονής Πετράκη 10,σταθμός Μετρό Μέγαρο Μουσικής.

THEATRE STUDIO +

Στο Theatre Studio +, οι συμμετέχοντες, μέσα από την τέχνη του θεάτρου και την επιστήμη της ψυχολογίας εκφράζονται όχι μόνο μέσω του λόγου αλλά και της πράξης. Με αφορμή ένα οποιοδήποτε έργο τέχνης ή μία αφήγηση τους (ένα θεατρικό έργο, ένα ποίημα, έναν πίνακα, μια φωτογραφία ή ακόμα και μια ιδέα) ψάχνουν, διερευνούν, αναλύουν και συνθέτουν. Στο εδώ και τώρα «σχετίζονται» με αυτό που συμβαίνει αυτήν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εξερευνούν τη μαγεία που μπορεί να κρύβει η έννοια του εδώ και τώρα, τόσο μέσα από την συγκεκριμένη διαδικασία, όσο και πέρα από αυτήν. Γενούν το υλικό που θα οδηγήσει σε ένα ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, όπως είναι μία θεατρική παράσταση.

(Η συνάντηση θα διαρκέσει 4 ώρες με διάλειμμα για καφέ και σνακ).

Για τη συμμετοχή στη συνάντηση-γνωριμία, αντί χρηματικού ποσού, οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν κάποιο από τα παρακάτω προϊόντα της λίστας τα οποία θα αποδοθούν στην “ΠΑΡΕΑ”( https://www.facebook.com/pareagreece/) για διανομή σε οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

ListaAgathwnPROVATO

ΛΙΣΤΑ ΑΓΑΘΩΝ

  • Ζυμαρικά -κριθαράκι
  • Ρύζι-όσπρια
  • Αλεύρι- Μπαχαρικά
  • Ζάχαρη- καφές
  • Χλωρίνη-απορρυπαντικά
  • Σαμπουάν-αφρόλουτρα
  • Οδοντόκρεμες- οδοντόβουρτσες
  • Πάνες ( παιδικές & ενηλίκων)- σερβιέτες-μωρομάντηλα
  • Ελαιόλαδο –ντοματοχυμοί.

Τοποθεσία διεξαγωγής: Δίπλα στο σταθμό του Μετρό Μέγαρο Μουσικής. Μονής Πετράκη 10.( https://goo.gl/maps/GetTSjM33EvGCXZEA)

Για την παρακολούθηση του studio δεν απαιτείται προηγούμενη σκηνική εμπειρία.

Δήλωση συμμετοχής έως το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
698 660 4174 ή provatoathens@gmail.com
Fb page: ProvaT.O. Athens

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...