PsychologyNow Team

Ξεκίνησε η νέα digital καμπάνια της ΑΜΚΕ ''Με Οδηγό τον Διαβήτη''

Ξεκίνησε η νέα digital καμπάνια της ΑΜΚΕ ''Με Οδηγό τον Διαβήτη''

PsychologyNow Team

Παραπάνω από 900.000 άτομα πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη στη χώρα μας, ενώ υπολογίζεται ότι 300.000 παραμένουν αδιάγνωστοι.


Με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και τον εντοπισμό των αδιάγνωστων περιπτώσεων, αλλά και την ενημέρωση για τη σημασία του εμβολιασμού για τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Οδηγό τον Διαβήτη» εγκαινίασε τη νέα digital καμπάνια Diabetes Challenge Project, που υλοποιείται αποκλειστικά μέσω των Social Media, έχοντας σύνθημα το hashtag #metrisoukiesy.

DiabetProj e1

Στο Diabetes Challenge Project, αναγνωρίσιμα και επιδραστικά πρόσωπα του πολιτισμού, των media, της πολιτικής και του αθλητισμού καταγράφουν τη μέτρηση σακχάρου που πραγματοποιούν και στη συνέχεια μοιράζονται τα αποτελέσματα της μέτρησης σε ένα βίντεο που αναρτούν στους προσωπικούς λογαριασμούς που διαθέτουν στo Facebook, στο Instagram και στο Youtube με το hashtag #metrisoukiesy. Οι επώνυμοι ambassadors της καμπάνιας στη συνέχεια προσκαλούν άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα και όλοι μαζί προσκαλούν τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πάνε σε κάποιο φαρμακείο, να κάνουν μέτρηση σακχάρου και να μοιραστούν την εμπειρία τους!

DiabetProj e2

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, η επιτυχημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού, η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, ο δημοφιλής chef Πάνος Ιωαννίδης, και ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι μεταξύ των προσωπικοτήτων που λαμβάνουν μέρος στην καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Σακχαρώδους Διαβήτη.

DiabetProj e3

Τις επόμενες ημέρες, τα βίντεο της καμπάνιας θα προβάλλονται με υποτιτλισμό στα αγγλικά και μετάφραση στη νοηματική γλώσσα.

Η εκστρατεία θα κορυφωθεί και θα ολοκληρωθεί στις 14 Νοεμβρίου, που τιμάται σε ετήσια βάση ως η Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σακχαρώδους Διαβήτη.

To Diabetes Challenge Project πραγματοποιείται με τη Χορηγία των εταιριών ASCENSIA DIABETES CARE HELLAS S.A. (www.diabetes.ascensia.gr) και PFIZER HELLAS ΑΕ (www.pfizer.gr).

Μέτρα κι εσύ το Σάκχαρό σου, σήμερα κιόλας!

#metrisoukiesy

Download video from We Transfer link:

https://we.tl/t-p65undvlHx

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...