PsychologyNow Team

Εκπαιδευτικό Τριήμερο (Δωρεάν εκδήλωση + Εκπαιδευτικό σεμινάριο) - "Εισαγωγή στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία: οι βασικές ιδέες και πρακτικές"

Εκπαιδευτικό Τριήμερο (Δωρεάν εκδήλωση + Εκπαιδευτικό σεμινάριο) - "Εισαγωγή στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία: οι βασικές ιδέες και πρακτικές"

PsychologyNow Team

Το Ινστιτούτο Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας & Κοινοτικής Πρακτικής Ελλάδας φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας.


Στα 10 αυτά χρόνια ανάμεσα σε άλλα έχει ολοκληρώσει 5 κύκλους εκπαίδευσης - πιστοποίησης ειδικών ψυχικής υγείας στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία σε συνεργασία με το Dulwich Centre της Αυστραλίας (το κέντρο που δημιούργησε την Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία), ενώ συμμετείχε σε πολλά ερευνητικά προγράμματα και συνεργασίες με Πανεπιστήμια. Τελευταία του συνεργασία το Ευρωπαικό Πρόγραμμα Sheldon παρέμβασης για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και παράλληλα συμπεριφορικές / συναισθηματικές δυσκολίες.

Διοργανώνει ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ (ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ + ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ) με θέμα: Εισαγωγή στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία: οι βασικές ιδέες και πρακτικές στην ΑΘΗΝΑ και στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Εισηγητής είναι ο Δρ. Αδάμ Χαρβάτη, ψυχολόγος, επιστημονικά υπεύθυνος του διεθνούς προγράμματος εκπαίδευσης στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία του Dulwich Centre στην Ελλάδα, διευθυντής του Ινστιτούτου Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας

Στην Αθήνα:
Ανοιχτή δωρεάν Εκδήλωση: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, 7.30 μ.μ. (Σύλλογος Ιμβρίων, Νέα Σμύρνη)
Σεμινάριο: Σαββατοκύριακο 19 - 20 Οκτωβρίου

Στη Θεσσαλονίκη:
Ανοιχτή δωρεάν Εκδήλωση: Παρασκευή 8 Νοεμβρίου (Ξενοδοχείο Excelsior, 7.30 μ.μ.)
Σεμινάριο: Σαββατοκύριακο 9 - 10 Νοεμβρίου

Το Ινστιτούτο επίσης διοργανώνει φέτος τον 6ο κύκλο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΉ, η οποία είναι Διετής – Διεθνής – Οικονομική (και με δυνατότητα E-learning) και αποτελεί τμήμα του Master Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.narrativetherapy.gr και στο τηλέφωνο 6955-103581

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...