PsychologyNow Team

Γίναμε Positive Behavior Support Coaches! | Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Γίναμε Positive Behavior Support Coaches! | Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

PsychologyNow Team

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκπαίδευση εργαζομένων μας στις 3 δομές στην Αθήνα, στο Πρόγραμμα Θετικής Υποστήριξης Συμπεριφοράς (Εκπαίδευση Εκπαιδευτών), που είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2019, σε συνεργασία με τον αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό οργανισμό British Institute for Learning Disabilities (BILD).


Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά την εκπαιδεύτρια από τον οργανισμό BILD για την 4 η και τελευταία μέρα της εκπαίδευσης. Με την παρουσίαση των ατομικών τους εργασιών και τη συνολική τους αξιολόγηση, έκλεισε ο κύκλος της εκπαίδευσης και έλαβαν όλοι οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν σε αυτή την πιστοποίηση τους ως Εκπαιδευτές στην Υποστήριξη Θετικής Συμπεριφοράς (Positive Behavior Support).

Οι αρχές της φιλοσοφίας του Positive Behavior Support θα εφαρμοστούν σταδιακά και με σφαιρικό τρόπο στην λειτουργία και κλινική πρακτική των δομών με στόχο τη μείωση των συμπεριφορών που προβληματίζουν και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των εξυπηρετούμενων και της επαγγελματικής ζωής του ανθρώπινου δυναμικού.

Πιστοποίηση εργαζομένων από το Βritish Institute for Learning Disabilities...

Δείτε εδώ περισσότερα για την εκπαίδευση μας

PositiveBehavKPE es

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...