PsychologyNow Team

''Το λιμάνι της Χάβρης'' από τους Humanlinks

''Το λιμάνι της Χάβρης'' από τους Humanlinks

PsychologyNow Team

Οι humanlinks και ο κινηματογράφος Μικρόκοσμος (Λεωφ. Συγγρού 106) σας καλωσορίζουν, στην τελευταία γι αυτή την σεζόν, προβολή της ταινίας ''Το λιμάνι της Χάβρης'' (Le Havre), την Κυριακή 30/6/2019 στις 18:30. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Χορηγός επικοινωνίας: PsychologyNow.gr


HavrePortHumanlinks esΗ προβολή της ταινίας πραγματοποιείται με την ευγενική προσφορά της Feel Good Entertainment, της AMA Films και του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Πρόκειται για μια ταινία Φινλανδικής, Γαλλικής και Γερμανικής παραγωγής του 2011, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ακι Καουρισμάκι. Πρωταγωνιστούν: Αντρέ Βιλμς, Κάτι Ούτινεν, Ζαν-Πιέρ Νταρουσέν.

Υπόθεση: Ο Μαρσέλ Μαρξ, ένας μεσήλικας πρώην συγγραφέας, ο οποίος έχει αυτοεξοριστεί στη Χάβρη, το δεύτερο πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Γαλλίας, μοιράζει την καθημερινότητά του ανάμεσα στο ταπεινό επάγγελμα του λούστρου, που πλέον εξασκεί, τις επισκέψεις στο αγαπημένο του μπαρ και την φροντίδα της βαριάς άρρωστης συζύγου του, Αρλετί. Ένα παιχνίδι της μοίρας, όμως, θα τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ίντρισα, έναν ανήλικο παράνομο μετανάστη από την Αφρική, τον οποίο αναζητά η αστυνομία. Τώρα, ο ταλαιπωρημένος Μαρσέλ, καλείται να αναζητήσει και τα τελευταία αποθέματα ανθρωπιάς που του έχουν απομείνει για να τον φροντίσει όσο καλύτερα μπορεί. Που θα τον οδηγήσει άραγε αυτή η αναζήτηση;

Καλό Καλοκαίρι και ραντεβού ξανά τον Οκτώβρη!

Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκαν στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσσουν προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία
#http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...