PsychologyNow Team

Διάλεξη «Ο πολυδιάστατος ρόλος του επαγγελματία Ψυχικής Υγείας: εξελίξεις και προοπτικές» από την ψυχολόγο Χάρις Κατάκη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Διάλεξη «Ο πολυδιάστατος ρόλος του επαγγελματία Ψυχικής Υγείας: εξελίξεις και προοπτικές» από την ψυχολόγο Χάρις Κατάκη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

PsychologyNow Team

Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Ψυχολογίας, διοργανώνει  σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων διάλεξη με ομιλήτρια τη διδάκτωρ Ψυχολογίας Χάρις Κατάκη. Η διάλεξη με τίτλο «Ο πολυδιάστατος ρόλος του επαγγελματία Ψυχικής Υγείας: εξελίξεις και προοπτικές» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου και ώρες 18:00-20:00 στο αμφιθέατρο του Campus Αμαρουσίου [Σωρού 74] του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. 


Η Χάρις Κατάκη είναι διδάκτωρ Ψυχολογίας, Συστημική Θεραπεύτρια, συγγραφέας και ιδρύτρια του Εργαστήριου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο το οποίο προσφέρει θεραπευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Έχει εκδώσει 7 βιβλία και με τον ρόλο της θεραπεύτριας ασχολείται με την ατομική, οικογενειακή και ομαδική θεραπεία για πάνω από τρεις δεκαετίες εφαρμόζοντας ένα συνθετικό μοντέλο συστημικής θεραπείας. Το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων εδρεύει στην Αθήνα από την ίδρυσή του το 1983, αλλά έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε πολλές περιοχές σ' όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για έναν πολυμορφικό χώρο που δραστηριοποιείται ενεργά τόσο στην Εκπαίδευση Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας, όσο και στην Ψυχοθεραπεία, τη Συμβουλευτική, την Έρευνα και τις Εκδόσεις. 

Η είσοδος στη διάλεξη είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής

Κρατήσεις θέσεων: κα Ελένη Παπαδάκη, Τ: 2106199891, epapadaki@mitropolitiko.edu.gr 

_________________________________________________________________________________________________

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ψυχολογία BSc (Hons) Psychology, καθώς και πληθώρα εξειδικευμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία, στην Ψυχολογία της Εργασίας, στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching και στην Ψυχολογία για αποφοίτους άλλων επιστημών.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...