PsychologyNow Team

Ανοιχτή πρόσκληση για την ταινία: "Oικογενειακός Φίλος"

Ανοιχτή πρόσκληση για την ταινία: "Oικογενειακός Φίλος"

PsychologyNow Team
οικογενειακός φίλος προβολή ταινίας Humanlinks

Οι humanlinks και ο κινηματογράφος Μικροκοσμος ( Λεωφ. Συγγρού 106 ) με την ευγενική προσφορά της εταιρείας διανομής Film Trade, σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας ''Οικογενειακός φίλος'' ( Le Fils de Jean ), την Κυριακή 12/5/2019 στις 17:00.


Οικογενειακός φίλος Humanlinks

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Πρόκειται για Γαλλοκαναδική παραγωγή του 2016 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Philippe Lioret. Βασίζεται στο βιβλίο του Jean Paul Dubois. Πρωταγωνιστούν: Pierre Deladonchamps, Gabriel Arcand, Catherine de Lean.

Υπόθεση: Ο Ματιέ που ζει στην Γαλλία, μεγάλωσε χωρίς πατέρα. Μετά από ένα τηλεφώνημα όμως από τον Καναδά μαθαίνει πως ο πατέρας του πέθανε. Έτσι ο Ματιέ αποφασίζει να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να γνωρίσει τα ετεροθαλή αδέλφια του και να μάθει όλη την αλήθεια .

Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκαν στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσσουν προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία  http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...