PsychologyNow Team

Προβολή της ταινίας ''Η γλώσσα της πεταλούδας'' (La lengua de las mariposas) από τους Humanlinks

Προβολή της ταινίας ''Η γλώσσα της πεταλούδας'' (La lengua de las mariposas) από τους Humanlinks

PsychologyNow Team

Οι Humanlinks και ο κινηματογράφος Μικροκοσμος (Λεωφ. Συγγρού 106) σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας ''Η γλώσσα της πεταλούδας'' (La lengua de las mariposas), την Κυριακή 21/4/2019 στις 17:00.

Χορηγός επικοινωνίας: PsychologyNow.gr


GlwssPetaloudHumaLiNK ful

Η είσοδος είναι δωρεάν προς το κοινό.

Πρόκειται για Ισπανική παραγωγή του 1999 σε σκηνοθεσία του Jose Luis Cuerda. Πρωταγωνιστούν: Fernando Fernan Gomez, Manuel Lozano, Elena Fernandez, Uxia Blanco, Gonzalo Martin Uriarte, Alexis de los Santos.

Υπόθεση: Η ταινια διαδραματίζεται σε μια πόλη της Γαλικίας, στην Ισπανία την αυγή του εμφυλίου. Ο Μόντσο, ένα ντροπαλό αγόρι πηγαίνει για πρώτη φορά στο σχολείο. Εκεί θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον δάσκαλο του Ντον Γκρεγκόριο, ο οποίος θα τον διδάξει για την λογοτεχνία και τη ζωή. Όμως η βία του πολέμου θα τους δοκιμάσει όλους.

Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάσθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσουν Προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία #http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...