PsychologyNow Team

Προβολή ταινίας ''Ο Ματωμένος Γάμος (La Novia)'' από τους Humanlinks

Προβολή ταινίας ''Ο Ματωμένος Γάμος (La Novia)'' από τους Humanlinks

PsychologyNow Team

Οι humanlinks και ο κινηματογράφος μικρόκοσμος ( Λεωφορος Συγγρου 106 ) σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας ''Η νύφη'' ( The Bride ) την Τετάρτη 27/2/2019 και ώρα 17:00.


MatwmenosGamos esΗ ταινία είναι δράμα ισπανικής παραγωγής του 2015. Η σκηνοθεσία είναι της Paula Ortiz. Το σενάριο είναι της Paula Ortiz και του Javier Garcia Arredondo και βασίζεται στην τραγωδία του 1933 του Federico Garcia Lorca : '' Ο ματωμένος γάμος''. Πρωταγωνιστούν οι: Inma Cuesta, Alex Garcia, Asier Etxeandia, Luisa Gavasa, Carlos Alvarez Novoa.

Σύνοψη:

Ο Λεονάρντο ( Alex Garcia ), ο γαμπρός ( Asier Etxeandia ) και η νύφη ( Inma Cuesta ) αποτελούν ένα αχώριστο τρίγωνο από την παιδική ηλικία. Ο Λεονάρντο και η νύφη έχουν έναν αόρατο και δυνατό δεσμό. Καθώς περνούν τα χρόνια η νύφη ετοιμάζεται να παντρευτεί στην λευκή έρημο όπου ζει με τον πατέρα της. Μία μέρα πριν την τελετή, μία ζητιάνα της χτυπάει την πόρτα και της προσφέρει ένα δώρο και μία συμβουλή: Μην παντρευτείς αν δεν τον αγαπάς και της δίνει δύο κρυστάλινα στιλέτα...

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάσθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσουν Προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία (http://festival.humanlinks.gr) Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

Παναγιώτης - Προσωπική ιστορία

"Πριν γνωρίσω την Ομάδα η ζωή μου ήταν τελείως διαφορετική απ ότι είναι σήμερα. Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που γνώρισα τα παιδιά, διότι μέσα από την επαφή μαζί τους και την στήριξη που πήρα, μπορώ να στήνω τη ζωή μου έτσι όπως εγώ επιθυμώ. Αυτό ήταν και το βασικό μου κίνητρο να μοιραστώ δημόσια την ιστορία μου. Να μοιραστώ την ευγνωμοσύνη μου και την ελπίδα μου ότι ίσως κάποιο παιδί που υποφέρει μπορεί να την διαβάσει και να πάρει κι αυτό δύναμη κι ελπίδα......

Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος, ειδικά, αυτή την δύσκολη εποχή στην οποία οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανασφαλείς και φοβισμένοι εγώ νιώθω ασφάλεια και είμαι χαρούμενος διότι έχω την Ομάδα μου. Μακάρι να μπορούν να νιώθουν έτσι χαρούμενοι όλοι οι άνθρωποι και να μην φοβούντε και να φροντίζουν να έχουν ο ένας τον άλλον. Καμμιά οικονομική ή κοινωνική κατάσταση δεν μπορεί να φέρει την ευτυχία όσο μπορούν οι ανθρώπινες σχέσεις, οι φίλοι, οι αγαπημένοι..."


Πηγή: humanlinks.gr - Life Stories

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...