PsychologyNow Team

Διάλεξη του Παιδοψυχίατρου-Ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Δρ. Δημήτρη Καραγιάννη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Διάλεξη του Παιδοψυχίατρου-Ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Δρ. Δημήτρη Καραγιάννη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

PsychologyNow Team

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Ψυχολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου και ώρες 17:00-20:00, διοργανώνεται διάλεξη με θέμα «Αλλάζει ο άνθρωπος;» στο αμφιθέατρο του Downtown Campus [Ακαδημίας 42]. 


Ο Παιδοψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας, Δρ. Δημήτρης Καραγιάννης, θα πραγματοποιήσει ομιλία βασισμένη στο κεντρικό θέμα του βιβλίου του Αλλάζει ο άνθρωπος; (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός) το οποίο ερευνά τη δυνατότητα αλλαγής στην ιδιοσυγκρασία ενός ατόμου και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να επιτευχθεί.

Παραθέτουμε τμήμα από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου: 

«...Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αν αφεθούν στο μοιραίο, επειδή ερωτεύτηκαν. Θα ξενερώσουν μετά από την πρώτη απογοήτευση. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αν αφεθούν στο μοιραίο, επειδή άλλαξε η οικονομική τους περιουσία. Θα γίνουν απλώς χειρότεροι. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν αν αφεθούν στο μοιραίο, επειδή το βιογραφικό τους θα γεμίζει με πολλούς ακαδημαϊκούς τίτλους. Η ζωή τους θα είναι άδεια. Οι άνθρωποι αλλάζουν αν...». 

Η διάλεξη απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:

κα Νατάσσα Ηλιοπούλου, Τ: 2108256708, ailiopoulou@mitropolitiko.edu.gr 

_______________________________________________________________________________________________

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ψυχολογία BSc (Hons) Psychology, καθώς και πληθώρα εξειδικευμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία, στην Ψυχολογία της Εργασίας, στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching και στην Ψυχολογία για αποφοίτους άλλων επιστημών.

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...