PsychologyNow Team

Ο Frank Pucelik εντυπωσίασε το Ελληνικό κοινό του ως επίσημος καλεσμένος από την Dynamic Equilibrium System

Ο Frank Pucelik εντυπωσίασε το Ελληνικό κοινό του ως επίσημος καλεσμένος από την Dynamic Equilibrium System

PsychologyNow Team

Ο διεθνούς φήμης ομιλητής και συν-ιδρυτής του NLP, αποκάλυψε ότι κάνουμε πάνω από 7,000 αρνητικές σκέψεις μέσα στην ημέρα!!


FPucelik es7

Ο Frank Pucelik, διεθνούς φήμης ομιλητής και εκπαιδευτής, και «πατέρας του NLP», εντυπωσίασε με την επιβλητική του παρουσία, τους πραγματικά τυχερούς συμμετέχοντες του διήμερου σεμιναρίου "Roots and Fruits of NLP" στα μέσα Δεκεμβρίου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από τον ίδιο τον Frank (συγκαταλέγεται στους top-100 business trainers παγκοσμίως) στις πιο δυνατές τεχνικές επικοινωνίας και να ανακαλύψουν τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο μπορούν οι ίδιοι να γίνουν οι πιο αποτελεσματικοί ειδικοί επικοινωνίας ανεξαρτήτως περιβάλλοντος, κατάστασης και συνομιλητή!

Εντυπωσιακά ήταν τα στοιχεία της έρευνας της Meta International που μοιράστηκε με το κοινό. Από τις 500 εσωτερικές σκέψεις που κάνει ο μέσος άνθρωπος κάθε ώρα, οι 450 είναι αρνητικές! Μόνο οι 50 είναι θετικές και μπορούν να μας στηρίξουν στα θέματα της καθημερινότητά μας! "Είσαι αυτό που μιλάς", είπε χαρακτηριστικά και είναι στο χέρι του καθενός μας να αυξήσουμε τις θετικές μας σκέψεις και να αποκτήσουμε τελικά μία πιο ουσιαστική στάση ζωής!

Ο Frank Pucelik, καθήλωσε και συγκίνησε τους εκπαιδευόμενους όταν μοιράστηκε πολύ προσωπικές του ιστορίες ως παραδείγματα για να εξασκηθούν οι επικοινωνιακές μέθοδοι επί σκηνής. Μάλιστα έκλεισε το σεμινάριο αποτρέποντας τους εκπαιδευόμενους να εφαρμόσουν τις νέες γνώσεις τους σε οικεία πρόσωπα, καθώς είναι τόσο ισχυρές που οφείλουν όλοι να τις διατηρούν σε ένα απόλυτα ηθικό πλαίσιο.

FPucelik es8Ο Νίκος Φραγκιάς, host του Frank Pucelik, ως Εθνικός Συντονιστής του Παγκόσμιου Φορέα INLPTA (International NLP Trainers Association) για Ελλάδα και Κύπρο και διεθνής πρεσβευτής του ANLP (Association for NLP), μετά και από επίμονη απαίτηση των συμμετεχόντων, υποσχέθηκε να τον φιλοξενήσει σύντομα εκ νέου, σε ένα ακόμη συναρπαστικό εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Περισσότερα από 80 στελέχη επιχειρήσεων και ελεύθεροι επαγγελματίες διαφόρων κλάδων συμμετείχαν στο διήμερο σεμινάριο και απέκτησαν ειδικό τιμητικό Certificate από τη Meta International, υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον ιδρυτή του NLP. Κάποιοι από αυτούς δήλωσαν:

"Εμπειρία ζωής. Το να συναντάς και να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με έναν εκ των δημιουργών του NLP είναι εμπειρία που θα μείνει για πάντα. "

"Εξαιρετικός ομιλητής, με αναγνωρισμένο κύρος με την καλύτερη οργάνωση που θα μπορούσε να πλαισιωθεί."

"Δυνατό, motivational, εμπειρία σπάνια να συναναστρέφεται με τέτοιους ανθρώπους!" "Μια ασύλληπτη εμπειρία από αυτές που αλλάζουν αξίες μέσα σε λίγες ώρες.".....

FPucelik es1

FPucelik es2

FPucelik es3

FPucelik es4

FPucelik es5

FPucelik es6

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...