PsychologyNow Team

Νέο ετήσιο πρόγραμμα κατάρτισης στο Life και Executive Coaching

Νέο ετήσιο πρόγραμμα κατάρτισης στο Life και Executive Coaching

PsychologyNow Team

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοινώνει την έναρξη νέου προγράμματος κατάρτισης στο Life και Executive Coaching διάρκειας 200 εκπαιδευτικών ωρών, το οποίο οδηγεί σε πιστοποίηση του παγκοσμίου φήμης Βρετανικού συστήματος πιστοποίησης πτυχίων Pearson.


Το πρόγραμμα αφορά όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στις θεωρητικές αρχές και πρακτικές των παραπάνω αντικειμένων, ώστε να εξοπλιστούν με τις βασικές δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Το σεμινάριο προσφέρεται σε 3 πόλεις σε όλη την Ελλάδα [Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης], με ένα ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων, ιδανικό για εργαζόμενους συμμετέχοντες. Εναλλακτικά, μπορεί να προσφερθεί και πλήρως διαδικτυακά, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με τους δικούς τους ρυθμούς μάθησης. Οι δια ζώσης συναντήσεις πιστώνουν 55 ώρες, ενώ η διαδικτυακή παρακολούθηση 145 ώρες. Συνολικά, το πρόγραμμα κατοχυρώνει 200 ώρες διδασκαλίας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 15/12/2018

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στο ετήσιο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν προνομιακά δίδακτρα στο ελληνόφωνο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών BSc (HonsPsychology και το μεταπτυχιακό MSc Applied Positive Psychology Coaching Psychology που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε συνεργασία με το University of East London.

Αναλυτικές πληροφορίες και συμμετοχές στο: https://bit.ly/2GdGIWu

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...