PsychologyNow Team

Evidence-Based Advances for Work with Sexual Orientation and Gender Diversity

Evidence-Based Advances for Work with Sexual Orientation and Gender Diversity

PsychologyNow Team

Ο Matthew Skinta και η Aisling Curtin, συγγεραφείς του βιβλίου Mindfulness and Acceptance for Gender and Sexual Minorities, συνεργάζονται αυτή την περίοδο με ειδικούς ψυχικής υγείας και μια οργανωτική επιτροπή, προκειμένου να διεξάγουν ένα συνέδριο με τίτλο Advances in Psychotherapy for Working with Sexual Orientation and Gender Diversity στη Βουδαπέστη το 2019.


Ομοίως με το συνέδριο του 2017, το πιο πρόσφατο με την ίδια θεματολογία, ο στόχος και αυτού του συνεδρίου είναι να φιλοξενήσει συμπόσια και αναρτημένες ανακοινώσεις σχετικά με έρευνες ως προς τους διαγνωστικούς παράγοντες που εμπλέκονται στη διαταραχή ταυτότητας φύλου και σε δυσκολίες ατόμων που ανήκουν σε σεξουαλικές μειονότητες. Παράλληλα θα διεξαχθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια με εξιδικευμένους ειδικούς που θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες στη χρήση τεχνικών, ώστε να αναπτύξουν μια βοηθητική κλινική στρατηγική για άτομα με διαταραχές ταυτότητας φύλου και σεξουαλικών μειονοτήτων. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις προσεγγίσεις που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο της Θεραπείας Αποδοχής και Δέσμευσης, της Λειτουργικής Αναλυτικής Θεραπείας και της Θεραπείας Compassion Focused Therapy στην Ευρώπη, καθώς επίσης στη θεραπεία ατόμων που προέρχονται από ειδικούς πληθυσμούς όπως LGBTQ, πρόσφυγες και άτομα που αναζητούν άσυλο.

Αν ενδιαφέρεστε για το συνέδριο, παρακαλώ επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο και γράψτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να καθορίσουμε το μέγεθος και την κλίμακα ενδιαφέροντος, προτού προχωρήσουμε στις τελικές λεπτομέρειες διοργάνωσης του συνεδρίου. Ευχαριστούμε!

https://www.praxiscet.com/GSM-Budapest-ACBS

Το συνέδριο υποστηρίζεται από το Ελληνικό Κυπριακιο Παράρτημα του Συλλόγου Association for Contextual Beahavioral Science: https://contextualscience.org/greek_cypriot

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...