PsychologyNow Team

Ημέρες Παιχνιδιού

Ημέρες Παιχνιδιού

PsychologyNow Team

2ήμερο εκδηλώσεων στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, 29-30/9/2018, 11.00 πμ - 20.00 μμ.


HmeresPaixnid esΓια 100 σχεδόν χρόνια το ΨΝΑ φροντίζει τους ανθρώπους με ψυχική νόσο και στέκεται δίπλα στις οικογένειες τους. Σήμερα, με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, παρέχει στους ψυχικά πάσχοντες ασθενείς, επιπρόσθετα της φροντίδας σε επείγουσες περιπτώσεις, υποστήριξη με στόχο την αυτόνομη διαβίωση στην κοινότητα και την κοινωνικοποίηση τους.

Στο πλαίσιο αυτό το ΨΝΑ ακολουθώντας τις ανάγκες της κοινότητας και το κάλεσμα της εποχής, βρίσκεται σε φάση συνεχούς ανάπτυξης νέων κοινοτικών υπηρεσιών.

Με την ευκαιρία λειτουργίας του Πολυδύναμου Kέντρου Ψυχικής Υγείας Αθηνών, το ΨΝΑ, με την αρωγή του Δήμου Αθηναίων οργανώνει μια μεγάλη γιορτή για όλα τα παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους.

Σας καλούμε λοιπόν, σε μια μεγάλη γιορτή για την ψυχική υγεία με σκοπό την ευαισθητοποίηση και το «μοίρασμα» κοινών εμπειριών μέσα από το παιχνίδι.

Ένα διήμερο παιχνιδιού, διαδραστικών εκδηλώσεων, μουσικοχορευτικών δράσεων και δημιουργικής απασχόλησης για να γιορτάσουμε την ισότητα, τις ίσες ευκαιρίες, την ζωή!

Ελάτε με τα παιδιά, τις οικογένειές σας και τους φίλους σας, να περάσουμε όλοι καλά στην πόλη μας!

Είσοδος ελεύθερη!

Δείτε το Πρόγραμμα.

Η Πολυκλαδική Θεραπευτική Ομάδα του
Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αθηνών
Πειραιώς 114, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2103423144 – 2103424996

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...