PsychologyNow Team

Δράση για τις Πανελλήνιες στην Μαθητική Κοινότητα του Δήμου Κηφισιάς

Δράση για τις Πανελλήνιες στην Μαθητική Κοινότητα του Δήμου Κηφισιάς

PsychologyNow Team

Δράση στην Μαθητική Κοινότητα του Δήμου Κηφισιάς με Συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων «ΠΡΟΝΟΗ» και του Δήμου Κηφισιάς -ΟΚΑΝΑ με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κηφισιάς.


#Καλή_ επιτυχία_Project

Μια ευχάριστη και διαφορετική έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Δήμου Κηφισιάς που ξεκινούσαν σήμερα τις πανελλήνιες εξετάσεις. Στα δύο εξεταστικά κέντρα που ήταν το 3ο Λύκειο Κηφισιάς και το Λύκειο Ν.Ερυθραίας οι μαθητές και οι γονείς τους συνάντησαν μια πρωτότυπη «αφισοκόλληση» από postit χαρτάκια με θετικά μηνύματα όπως «Καλή επιτυχία», «Μην σταματάς να ονειρεύεσαι»,  «Αξίζω κάθε μέρα», «Πάμε δυνατά!», «Είσαι μοναδικός» «Καλημέρα, όμορφη μέρα!» κτλ.

Η δράση αυτή ήταν μια πρωτοβουλία της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης  των Εξαρτήσεων Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής της Υγείας  «ΠΡΟΝΟΗ» και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κηφισιάς και το δίκτυο εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ». H έμπνευση για την συγκεκριμένη δράση προέκυψε από το #TheKalimeraProjectμια ιδέα τριών Αθηναίων που, πριν από περίπου τρία χρόνια, αποφάσισαν να γεμίζουν με θετικά μηνύματα όλη την πόλη, ώστε να κάνουν τους περαστικούς να χαμογελούν.

Η επιστημονική ομάδα του ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ», η Πρόεδρος του ΔΣ κα Τριανταφύλλου-Πιτίδη, οι εθελοντές και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κηφισιάς κος Σταύρος Ζαμπάντης εύχονται ολόψυχα στους μαθητές καλή επιτυχία και όλα τους τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

 

drasi panel

 

drasi panel 1

 

drasi panel 2

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...