PsychologyNow Team

Ανοιχτή πρόσκληση εθελοντών για την συμμετοχή σε δωρεάν συνεδρίες | Athens Coaching Institute

Ανοιχτή πρόσκληση εθελοντών για την συμμετοχή σε δωρεάν συνεδρίες | Athens Coaching Institute

PsychologyNow Team

Το Athens Coaching Institute με γνώμονα την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στο Coaching, ανακοινώνει την ανοικτή πρόσκληση εθελοντών, για την συμμετοχή σε δωρεάν συνεδρίες με εκπαιδευόμενους Coaches του Ινστιτούτου.


Οι νέοι Coaches που παρέχουν τις συνεδρίες, είναι τελειόφοιτοι του προγράμματος εκπαίδευσης «Diploma in Evidence-based Coaching – EMCC & AC Accredited» και λειτουργούν υπό την εποπτεία του κ. Πετρά Χαράλαμπου, Ψυχολόγου και ιδρυτή του Athens Coaching Institute.

Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Coaching από κοντά, να εξοικειωθούν με τις αρχές και τις τεχνικές του κλάδου μας και να επεξεργαστούν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Οι εκπαιδευόμενοι, με αυτή τη διαδικασία, συμπληρώνουν τις απαραίτητες ώρες πρακτικής τους για να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους.

 

 

Ημέρα & ώρα συνάντησης ενημέρωσης

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου, 7:00 μμ - 9:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ενημέρωσης στα γραφεία μας, Κηφισίας 191 Μαρούσι, 3ος όροφος, την οποία θα συντονίσει ο κ. Πετράς Χαράλαμπος.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή μπορείτε να καλείτε καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-15:00, στο τηλέφωνο της γραμματείας: Τ. 210-9859680.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε από κοντά. 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...