PsychologyNow Team

Ψηφιακό Εργαλείο αυτοεκπαίδευσης για γονείς παιδιών με αυτισμό- ΙΡΑΤ-Τ

Ψηφιακό Εργαλείο αυτοεκπαίδευσης για γονείς παιδιών με αυτισμό- ΙΡΑΤ-Τ

PsychologyNow Team

Το ψηφιακό εργαλείο αυτοεκπαίδευσης IPAT-T, είναι ένα Ψηφιακό εργαλείο για την υποστήριξη της αυτοεκπαίδευσης γονέων με αυτιστικό παιδί. Παρόλα αυτά, το ΙΡΑΤ-Τ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από εκπαιδευτικούς ή άτομα του γενικού πληθυσμού που θα ήθελαν να ενημερωθούν, αντίστοιχα.


Αποτελεί ένα από τα αποτελέσματα του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έργου Erasmus+ «Integrative Parents' Autism Training-IPAT», www.ipatproject.eu.

Το ψηφιακό εργαλείο ΙΡΑΤ-Τ περιλαμβάνει σύντομα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους , σύντομες παρουσιάσεις και αντίστοιχες δραστηριότητες - διαδραστικές ασκήσεις στα ελληνικά, μέσα από τα οποία ένας γονιός αλλά και ο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με τις ανάγκες και ικανότητες των αυτιστικών ατόμων αλλά και πληροφορίες γύρω από την υποστήριξη τους και την ένταξη των ίδιων και της οικογένειας.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σας προσκαλούμε στην καταληκτική εκδήλωση και διάχυση αποτελεσμάτων του προγράμματος IPAT, Τετάρτη 29/03/2023, 9:30-14:00. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά (Πολυχώρος Μyrtillo & Online / Live Streaming). Κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...