Ο Νίκος Φραγκιάς, NLP Master Trainer και ιδρυτής της Dynamic Equilibrium System, κερδίζει το Διεθνές Βραβείο εξαιρετικής προσφοράς κατά την διάρκεια της πανδημίας στο Παγκόσμιο Συνέδριο του NLP!

Την Παρασκευή 13 Μαΐου ο Νίκος Φραγκιάς, NLP Master Trainer, Κλινικός Ψυχοθεραπευτής & Συμπεριφορικός Αναλυτής ( Behavioral Profiler) κέρδισε το βραβείο “Extraordinary Contribution during the Pandemic” στα διεθνή βραβεία NLP 2022. Είναι ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας με αυτή την παγκόσμια αναγνώριση!

Η δράση NLP Coaching Project “Mind AntiVirus” από το NLP from the Heart πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο – Μάιο 2020, στην πρώτη έξαρση της πανδημίας covid- 19.

Δείτε το βίντεο με την υποψηφιότητα του Νίκου Φραγκιά εδώ.

Λίγα λόγια για την βραβευμένη δράση

Η δράση NLP Coaching Project "Mɪɴᴅ AɴᴛɪVɪʀᴜs" είναι μια δημιουργία του προγράμματος 𝐍𝐋𝐏 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭, μια παγκόσμια πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού φορέα Dynamic Equilibrium System στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, που ξεκινά στην Ελλάδα. Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει Ελπίδα, Εμπιστοσύνη, Αισιοδοξία, Ανθεκτικότητα και Συμπεριφορική Ευελιξία σε εργαζόμενους, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες που βιώνουν ανασφάλεια και φόβο στην κρίσιμη περίοδο της παγκόσμιας έξαρσης και εξάπλωσης του COVID-19.

Σε αυτό συμμετέχουν NLP Coaches- εθελοντές, πιστοποιημένοι από τον παγκόσμιο φορέα της INLPTA (International NLP Trainers Association) και πρόσφεραν σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν δυο (2) online NLP coaching συνεδρίες.

NikosFragkiasNLPMaster e1

Τι είναι το NLP from the Heart

NLP from the heart eΤο "NLP from the Heart" είναι μια παγκόσμια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού φορέα Dynamic Equilibrium System. Η ιδέα γεννήθηκε από τον Νίκο Φραγκιά τον Ιανουάριο 2020 στο NLP Leadership Summit στο Αλικάντε της Ισπανίας για την δημιουργία ενός NLP κόσμου. Το NLP from the Heart δεν είναι μόνο για έναν άνθρωπο. Το NLP from the Heart είναι στα χέρια των πολλών. Πιστεύουμε στην Ολότητα, Ενότητα, Αλληλοστήριξη και Μοίρασμα. Η οικολογία του συστήματος βρίσκεται στην καρδιά του NLP from the Heart. Η ιδέα γεννήθηκε για να αυξήσει την παγκόσμια συνειδητοποίηση ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και αυτή είναι η «καρδιά» του θέματος.

Το δώρο ενός NLP κόσμου προς όλους τους ανθρώπους.

NikosFragkiasNLPMaster e2 NikosFragkiasNLPMaster e3

Επιστημονικοί Υπεύθυνοι

Οι εμπνευστές και επιστημονικοί υπεύθυνοι της δράσης είναι ο Νίκος Φραγκιάς, NLP Master Trainer, Κλινικός Ψυχοθεραπευτής- Interventionist και η Βάσια Μανίκα, NLP Wellbeing Coach, Κλινικός Διαιτολόγος- Διατροφολόγος.

Οι NLP Coaches

Όλοι οι NLP Coaches που συμμετείχαν εθελοντικά στο πρόγραμμα NLP Coaching Project "Mind AntiVirus", είναι παγκόσμια πιστοποιημένοι από τον διεθνή φορέα INLPTA και χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, ενσυναίσθηση, αγάπη για τον συνάνθρωπο και υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε ονομαστικά:

NLP Coaches:

• Βασίλης Θεοδοσίου
  • Λουκάς Κούτρας
  • Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος
  • Γιάννης Ζαφείρης
  • Σάσυ Χασομέρη

NLP Wellbeing Coaches:

• Κυριακή Νομικού
  • Χρύσα Φραγκοπούλου
  • Ελένη Τσαχάκη
  • Κατερίνα Πρωτογεράκη
  • Εύα Αλευρά
  • Σταυρούλα Τσατραφίλη

Ποιος είναι ο Νίκος Φραγκιάς

NIK FRAGK EΟ Νίκος Φραγκιάς είναι Interventionist, Behavioral Analyst, Profiler και επίσημος συνεργάτης του Paul Ekman International (PEI). Επίσης, είναι πιστοποιημένος από το Academy of Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες, όπως και σε τεχνικές Αξιολόγησης Αλήθειας και Αξιοπιστίας (Lie detection) και σε τεχνικές Ανάκρισης και Εξαπάτησης (Interrogation & Deception).

Επιπρόσθετα, είναι NLP Master Trainer & Master Coach, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language. Επίσης, διαθέτει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association), Διεθνής Πρεσβευτής του ANLP (Association for NLP), εκπρόσωπος της Meta International και επίσημο μέλος του NLP Leadership Summit. Επιπλέον, είναι Λέκτορας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (ICPS) στο Master in Criminal Psychology.

Ο Νίκος είναι ο ιδρυτής της εταιρείας Dynamic Equilibrium System LTD καθώς και της μεθοδολογίας Dynamic Equilibrium SystemTM, ενώ έχει διετελέσει Διευθυντής του Kariera.gr Training & Development Centre. Πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις ως επισκέπτης εισηγητής σε παγκόσμιους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και έχει συμμετάσχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικευμένα για παιδιά Αγγλικών επαγγελματικών κολλεγίων όπως: Linguistic for Leadership (Socrates Method) – Meta Communication – Metaphors & Ancient Greek – System Thinking.

Διαθέτει πάνω από 21 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες, ως HR Director & Operation Manager. Σαν σύμβουλος έχει εργαστεί σε Εταιρείες Ανθρώπινου Δυναμικού & Training Consultant. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών, όπως Customer Subjectivity, Communication Skills, Essential Coaching Skills for Managers, Advanced Linguistics, Leadership Skills, Systemic Thinking. Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

Ποια είναι η Dynamic Equilibrium System

Η Dynamic Equilibrium System αποτελεί έναν ιδιαίτερο εκπαιδευτικό οργανισμό, με κύριο άξονα την εκπαίδευση σε Advanced Human Skills, όλες εκείνες τις δεξιότητες δηλαδή που χρειάζονται οι επαγγελματίες για να αναπτύξουν και να εξελίξουν την Επικοινωνία, Διαπραγματεύσεις, Πωλήσεις και Public Speaking, να γίνουν Εκπαιδευτές, να οξύνουν τις αισθήσεις τους και να εκπαιδευτούν σε μοναδικά μονοπάτια όπως είναι το NLP, Coaching, Profiling, Ύπνωση, NLP Wellbeing & NLP Sports κα.