PsychologyNow Team

Διαδικτυακές εκδηλώσεις από τους Humanlinks με θέμα: "Υπηρετώντας τον Άνθρωπο την Κοινότητα και το Περιβάλλον"

Διαδικτυακές εκδηλώσεις από τους Humanlinks με θέμα: "Υπηρετώντας τον Άνθρωπο την Κοινότητα και το Περιβάλλον"

PsychologyNow Team

Οι Humanlinks σας προσκαλούν στις διαδικτυακές εκδηλώσεις τους "Ιανουάριος - Απρίλιος 2022" που έχουν φέτος ως θέμα: "Υπηρετώντας τον Άνθρωπο την Κοινότητα και το Περιβάλλον". 


Περιλαμβάνουν επιστημονικές ομιλίες, μοιράσματα προσωπικών ιστοριών, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις δρόμου, εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών και άλλες δραστηριότητες διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης, εφ' εφόσον το επιτρέψουν η εποχή και τα μέτρα.

Οι θεματικές τις οποίες πραγματεύονται για τον κάθε μήνα είναι πάνω στην κοινωνική και σχολική έμφυλη βία, την έκφραση της γονεϊκότητας στις διάφορες μορφές οικογενειών, τη φροντίδα του εαυτού και της κοινότητας σε καιρούς κρίσης και τέλος την εσωτερική σύνδεση της κοινότητας με το περιβάλλον μέσα από την τέχνη.

Επιστήμονες με σπουδαία ερευνητική εμπειρία θα ενημερώσουν και θα  διευκρινίσουν πάνω σε ζητήματα για τα οποία υπάρχει η κοινωνική επιθυμία μιας βαθύτερης κατανόησης. Έμπειροι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν αφιερώσει τον εαυτό τους πάνω στο έργο τους προς όφελος του ατόμου και της κοινότητας θα εμπνεύσουν. Άτομα και οικογένειες θα συγ-κινήσουν με τα βιώματά τους προς μια πιο όμορφη κι ελεύθερη εσωτερική κατάσταση κι εμπειρία η οποία χαρακτηρίζεται από σεβασμό, αποδοχή, αλληλεγγύη και άλλα ευγενή αισθήματα. Τέλος, καλλιτέχνες θα εξυψώσουν με την τέχνη τους λίγο πιο ψηλά να φανεί άνθρωπος ξανά στο σύνολό του. Το πως ζει και κινείται και πως  αλληλεπιδρά μέσα σε ένα υπέροχο περιβάλλον που τον καλεί να θυμηθεί ποιος είναι και να σχετιστεί ξανά μαζί του με έναν πιο αγνό και μη βίαιο τρόπο

Για την κάθε εκδήλωση προγραμματίζεται event στην σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/humanlinksngo, όπου θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα βιογραφικά των ομιλητών καθώς και σχόλιά τους σχετικά με τις ομιλίες τους

Υπενθυμίζεται πως όλες οι εκδηλώσεις προσφέρονται εθελοντικά απ' όλους τους συμμετέχοντες, χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο από το κοινό. 

Δείτε το Πρόγραμμα

Δείτε την Αφίσα

Πληροφορίες:
Website: https://humanlinks.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/humanlinksngo
Φεστιβαλ: festival.humanlinks.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...