New Start - Active Citizens Fund | Κέντρο Παιδιού και Εφήβου / «Οσελότος»

Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 9:30 π.μ. – 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου New Start.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι,

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου New Start, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 9:30 π.μ. – 12:30 μ.μ.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Google Meet.

Εκ μέρους του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Σιδηροφάγη Παρασκευή

Το έργο Νew Start υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund, με φορέα υλοποίησης την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» μέσω της Ειδικής Μονάδας Ψυχικής Υγείας «Οσελότος».

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Για να σας αποσταλούν οδηγίες σύνδεσης, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

Δείτε το Πρόγραμμα.