PsychologyNow Team

15η Ομάδα Συνάντησης PCA: «Το σχετίζεσθαι στον απόηχο της πανδημίας»

15η Ομάδα Συνάντησης PCA: «Το σχετίζεσθαι στον απόηχο της πανδημίας»

PsychologyNow Team

Η «Πρόσωπον Γίγνεσθαι», διεθνής Εταιρεία Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας με έδρα την Αλεξανδρούπολη, διοργανώνει την 15η Ομάδα Συνάντησης PCA στη Σαμοθράκη από 9 έως 14 Ιουλίου 2021, η οποία είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.


Ο πλήρης τίτλος της εκδήλωσης είναι: «Η οικουμενική διάσταση του σχετίζεσθαι στον απόηχο της πανδημίας: προκλήσεις και προοπτικές για το μέλλον». Φέτος, διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», συνδέοντας έτσι την ανάγκη του ανθρώπου να σχετίζεται με Άλλους και με το περιβάλλον του με τη διαχρονική του ανάγκη να επιλέγει ελεύθερα που βρίσκεται στο παρόν του και που θέλει να τον βρει το μέλλον του.

Η θερινή Ομάδα Συνάντησης στη Σαμοθράκη αποτελεί ένα συνδυασμό Βιωματικής εμπειρίας, Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και καλοκαιρινών διακοπών. Έτσι, μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για ανατροφοδότηση και επαναδιαπραγμάτευση της σχέσης τους με τον εαυτό και τους Άλλους, μετά από μια μακρά περίοδο κοινωνικής αποστασιοποίησης. Τα βιωματικά εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Βρείτε εδώ την Αίτηση και περισσότερες πληροφορίες:

  1. https://forms.gle/pLSRnjjyU5AbSSfe6
  2. https://a4pca-ccpt-see.weebly.com/
  3. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Πρόσωπον Γίγνεσθαι

 Περισσότερες πληροφορίες για την Eταιρεία:

  • Η πλήρης επωνυμία της εταιρίας είναι: «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» (Ε.Α.Π.Π.Π.Π.ΝΑ.Ε.) ·
  • Έδρα της εταιρείας είναι η Αλεξανδρούπολη.
  • Η Εταιρεία έχει τη νομική μορφή σωματείου, αστικού µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σύμφωνα µε τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα. 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Αμαλία Ρέλλου
Τηλ: 6977581111

Παναγιώτης Αθανασόπουλος
Τηλ: 6974179606

Τηλ.: 2551083782
Email: a4pcaccptsee@gmail.com

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...