PsychologyNow Team

Tetedu.gr: Η πρώτη πλατφόρμα e-learning αποκλειστικά για επαγγελματίες ψυχικής υγείας (9 μήνες λειτουργίας - 86 χρήστες - 32 εισηγητές - 6 σεμινάρια)

Tetedu.gr: Η πρώτη πλατφόρμα e-learning αποκλειστικά για επαγγελματίες ψυχικής υγείας (9 μήνες λειτουργίας - 86 χρήστες - 32 εισηγητές - 6 σεμινάρια)

PsychologyNow Team

H πλατφόρμα ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου υποστηρίζει τις ανάγκες εκπαίδευσης των επαγγελματιών του χώρου της ψυχικής υγείας, ειδικής αγωγής, κοινωνικής φροντίδας και εκπαίδευσης, σε οποιαδήποτε φάση της πορείας τους και αν βρίσκονται.


Στους 9 μήνες λειτουργίας, το tetedu.gr έχει εμπλουτιστεί με 6 σεμινάρια που απαντούν σε κλινικές ανάγκες. Τα σεμινάρια συνδυάζουν την επιστημονική τεκμηρίωση αιχμής με δοκιμασμένες καλές κλινικές πρακτικές:

Το tetedu.gr δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εργαστούν με το υλικό προς διδασκαλία οπουδήποτε και οποτεδήποτε, έχοντας παράλληλα δυνατότητα ασύγχρονης επικοινωνίας με τους εισηγητές.

Έμφαση στην εμπειρία και στις γνώσεις

Τα μέλη των ομάδων σχεδιασμού των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, όσο και οι εισηγητές στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι οι ίδιοι επαγγελματίες και/ή κλινικοί επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία από τους πληθυσμούς και τα πεδία στα οποία καλούνται να μεταδώσουν και να βελτιώσουν γνώσεις, δεξιότητες και στάσεις, απόψεις και συμπεριφορές.

Περιηγηθείτε στην πλατφόρμα, ενημερωθείτε για το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων και γνωρίστε τους συνεργάτες και την ομάδα μας.

Πληροφορίες: www.tetedu.gr, tete@kpechios.org, τηλ. 2105731581.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...