PsychologyNow Team

Θέσεις Εργασίας για Συντονιστές Πολυδύναμων Κέντρων και Επόπτη Κοινωνικών Επιστημόνων στο Δήμο Αθηναίων

Θέσεις Εργασίας για Συντονιστές Πολυδύναμων Κέντρων και Επόπτη Κοινωνικών Επιστημόνων στο Δήμο Αθηναίων

PsychologyNow Team

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου, τεσσάρων (4) φυσικών προσώπων, για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο: Συνδυασμένες Υπηρεσίες Υγείας και Συμβουλευτικής για ευάλωτες ομάδες κατοίκων της Αθήνας (Πολυδύναμα)” MIS 5029634 στο πλαίσιο της εγκεκριμένης Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης ( ΟΧΕ) του Δήμου Αθηναίων που είναι ενταγμένη στο ΠΕΠ “Αττική”.


Στο υποέργο 1, της ως άνω αναφερόμενης πράξης, με τίτλο: «Συνδυασμένες υπηρεσίες υγείας και συμβουλευτικής για ευάλωτες ομάδες κατοίκων της Αθήνας σε Πολυδύναμα Κέντρα του Δήμου Αθηναίων αφορά την αναβάθμιση των υφισταμένων δημοτικών ιατρείων σε Πολυδύναμα Κέντρα παροχής συνδυασμένων υπηρεσιών υγείας και συμβουλευτικών/κοινωνικών υπηρεσιών. Στην ΟΧΕ/ΒΑΑ Δήμου Αθηναίων ως φορέας για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πράξης ορίζεται ο Δήμος Αθηναίων και ειδικότερα η αρμόδια Διεύθυνση Δημοτικών Ιατρείων και Δημόσιας Υγείας.

Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου που θα συναφθούν με τους προκριθέντες υποψήφιους εκτείνεται από την ημερομηνία υπογραφής της εκάστοτε σύμβασης έως και την 31η Ιουλίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, και να την υποβάλουν μαζί με αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συγκεκριμένα στο e-mail smeproslipsi@athens.gr (αποκλειστικά και μόνο για αιτήσεις και δικαιολογητικά χωρίς τη δυνατότητα απαντήσεων σε πιθανά ερωτήματα).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης περίληψης της παρούσας σε ημερήσιες εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε την Ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...