PsychologyNow Team

Ανοιχτή Θέση Εργασίας Για Εργοθεραπευτή στο Κέντρο Παιδιού & Εφήβου, Χίος

Ανοιχτή Θέση Εργασίας Για Εργοθεραπευτή στο Κέντρο Παιδιού & Εφήβου, Χίος

PsychologyNow Team

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη: μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων στη Χίο, με ειδικότητα: 1. Εργοθεραπευτής με τίτλο σπουδών Τ.Ε. (πλήρης απασχόλησης).


Η συνεργασία θα έχει τη μορφή παροχής έργου ή εξαρτημένη σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και πιθανότητα ανανέωσης. Η συνεργασία θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2020.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά :
• Αίτηση Υποψηφιότητας
• Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
• Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
• Βιογραφικό Σημείωμα
• Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
• Φωτοαντίγραφο Βεβαίωσης Εγγραφής στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σύλλογο της ειδικότητας

Θα συνεκτιμηθούν η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο εργασίας και πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις σε ΔΑΦ, αισθητηριακή ολοκλήρωση, δομημένη διδασκαλία TEACCΗ, εμπειρία με ενήλικες με αναπτυξιακές διαταραχές και ψυχωσικού τύπου δυσκολίες.

Δείτε εδώ την Αίτηση Πρόσληψης

Οι υποψήφιοι που δε θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση & αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ.

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος 82100, καθημερινά 14:00-21:00 από την δημοσίευση της παρούσης έως τις 18/06/2020, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση tpe@kpechios.gr, με Τίτλο : ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Τμήματος Παιδιών & Εφήβων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, καθημερινά 14:00 - 21:00, στο τηλέφωνο 22710 – 20000 (εσωτερική γραμμή 1, Κα Γιαλούση).

Δείτε εδώ την πρόσκληση

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...