PsychologyNow Team

Θέσεις Εργασίας Κοινωνικού Λειτουργού, Διοικητικών Υπαλλήλων, Γενικών Καθηκόντων κλπ στην Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ»

Θέσεις Εργασίας Κοινωνικού Λειτουργού, Διοικητικών Υπαλλήλων, Γενικών Καθηκόντων κλπ στην Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ»

PsychologyNow Team

Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ» αναζητά συνεργάτες/ριες στις δομές ή διαμερίσματα που υπάρχουν στην Περιφέρεια Αττικής.


Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «ESTIA II: Rental Accommodation Scheme for Asylum Seekers», που χρηματοδοτείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, αναζητά συνεργάτες/ριες στις δομές ή διαμερίσματα που υπάρχουν στην Περιφέρεια Αττικής.

Επιπρόσθετα, οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία ή νομίμως και μονίμως να έχουν απαλλαγεί από αυτήν.

Διαδικασία & Ημερομηνία αποστολής βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του φορέα nostos@ath.forthnet.gr έως 30/04/2020 διευκρινίζοντας ότι απαντούν στην παραπάνω ανακοίνωση συμπληρώνοντας και τον σχετικό κωδικό θέσης.

Δείτε εδώ την Αναλυτική Ανακοίνωση

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...