PsychologyNow Team

Θέση Εργασίας Ψυχολόγου σε Κέντρο Ημέρας της Ε.Κ.Ψ.& Ψ.Υ, Αθήνα

Θέση Εργασίας Ψυχολόγου σε Κέντρο Ημέρας της Ε.Κ.Ψ.& Ψ.Υ, Αθήνα

PsychologyNow Team

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν (1) εργαζόμενο ψυχολόγο ΑΕΙ για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη ασθενών με καρκίνο στην Αττική.


Το Κέντρο Ημέρας απευθύνεται σε ασθενείς με καρκίνο που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη παράλληλα με την ιατρική θεραπεία για να αντιμετωπίσουν τις αλλαγές και τις δυσκολίες που επιφέρει η νόσος. Απευθύνεται επίσης στους οικείους των ασθενών, οι οποίοι συχνά επωμίζονται ένα μεγάλο μέρος της φροντίδας τους και έχουν ανάγκη ψυχολογικής στήριξης ή συμβουλευτικής.

Επιπλέον το ΚΗ υποστηρίζει επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με ογκολογικούς ασθενείς με στόχο την υποστήριξη και ευαισθητοποίηση σε σχέση με τον καρκίνο. Οι υπηρεσίες του ΚΗ παρέχονται δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η θέση είναι μερικής απασχόλησης με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Ως υποχρεωτικά προσόντα ορίζονται: α) ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση και κλινική εμπειρία, β) άδεια άσκησης επαγγέλματος, γ) γνώση χειρισμού Η/Υ, δ) γνώση αγγλικών.
Επιθυμητά προσόντα: α) εμπειρία σε υπηρεσίες κοινωνικής ψυχιατρικής, β) ψυχοδυναμική εκπαίδευση.

Δικαιολογητικά: 1) αίτηση-συνημμένη στην Πρόσκληση, 2) πτυχίο ψυχολογίας, 3) άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, 4) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, 6) βεβαίωση/εις εργασίας που να αποδεικνύεται η αιτουμένη προϋπηρεσία.

Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν τα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekpsatti@otenet.gr έως 5/12/2019.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση.

Κέντρο Ημέρας για την Ψυχολογική Υποστήριξη ασθενών με καρκίνο στην Αττική

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...