PsychologyNow Team

Θέση Εργασίας Ψυχολόγου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Θέση Εργασίας Ψυχολόγου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

PsychologyNow Team

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΚΕΠΚ) ενδιαφέρεται να συνάψει μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.


Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΚΕΠΚ), αφού έλαβε υπόψη την απόφαση της Συνεδρίασης 396/01-11-2018 της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης με αριθ. 16152/13-11-2018 (ΑΔΑ 6ΝΙΚ469Β7Γ-Ζ36) Έγκριση του Οδηγού Σύναψης Συμβάσεων Εργασίας και Έργου του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, την απόφαση ανάληψης υποχρέωσης με ΑΔΑ 97Ο1469Β7Γ-Γ2Δ και την έγκριση της Επιτροπής Ερευνών για τη διεξαγωγή πρόσκλησης με αρ. A2.8 απόφασης της Επιτροπής Ερευνών στη συνεδρίαση 614/18-11-2019, στo πλαίσιo υλοποίησης του έργου με ΚΑ 10073 του Υποέργου 1 της Πράξης «Υποστήριξη παρεμβάσεων κοινωνικής μέριμνας φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης» (MIS 5045749) (εφεξής «πρόγραμμα»), το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, ενδιαφέρεται να συνάψει μία (1) σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Αντικείμενο έργου: Ενίσχυση προσωπικού στο Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών (Ρέθυμνο)

Αναλυτική περιγραφή αντικειμένου έργου ή/και περιγραφή παραδοτέων:
• ατομική και ομαδική συμβουλευτική και υποστήριξη σε φοιτητές/-τριες
• προληπτικές παρεμβάσεις με τη μορφή ομαδικών θεματοκεντρικών παρεμβάσεων σε χώρους όπως εστίες ή φοιτητικά στέκια, ή την μορφή έντυπης ή ηλεκτρονικής ενημέρωσης για διάφορα θέματα
• αξιολογήσεις των αναγκών του φοιτητικού πληθυσμού
• συμμετοχή σε συνέδρια, ημερίδες κλπ αλλά και σε ερευνητικά πρωτόκολλα.
• συνεργασία με άλλα Συμβουλευτικά Κέντρα και σχετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και την προβολή του έργου τους.

Απαραίτητα προσόντα:
• Πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο ιδρύματος της αλλοδαπής,
αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ
• Μεταπτυχιακός ή/και διδακτορικός τίτλος στη Συμβουλευτική, Κλινική, Σχολική Ψυχολογία ή Ψυχολογία της Υγείας, της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο ιδρύματος της αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ
• Εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε δομές συμβουλευτικής στήριξης ενηλίκων ή/και ιδιωτική άσκηση επαγγέλματος
• Πολύ καλή γνώση αγγλικών, η οποία αποδεικνύεται είτε από αντίστοιχες σπουδές στην αλλοδαπή είτε όπως προσδιορίζεται από το ΑΣΕΠ

Υποβολή πρότασης: Η ελάχιστη προθεσμία για την υποβολή προτάσεων από τους ενδιαφερόμενους είναι 15 ημερολογιακές μέρες από τη δημοσίευση της Πρόσκλησης.
Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση calls.elke-reth@uoc.gr μέχρι και την Παρασκευή 6-12-2019 (ώρα 14:00).

Δείτε την Πρόσκληση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...