PsychologyNow Team

Θέση Εργασίας Κοινωνικού Λειτουργού στον Όμιλο UNESCO Πειραιώς & Νήσων

Θέση Εργασίας Κοινωνικού Λειτουργού στον Όμιλο UNESCO Πειραιώς & Νήσων

PsychologyNow Team

Ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση Πράξης: «Υφιστάμενες Δομές Αστέγων Δήμου Πειραιά: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ), και Υπνωτήριο με κωδικό MIS 5002798, στην περιφερειακή Ενότητα Πειραιά στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020.


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση με κωδικό ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν από 31/10/19 έως και 11/11/2019 ώρες 10.00-14.00 είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ 210 & ΘΗΣΕΩΣ 1, ΝΙΚΑΙΑ, απευθύνοντάς την στον ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ υπόψιν κ. ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΩΝΙΤΗ & κα ΕΥΑ ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 2104967757).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε την Ανακοίνωση.

UNESCOP ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...