PsychologyNow Team

Έμμισθες θέσεις ερευνητών στο πεδίο της Ψυχολογίας | Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Έμμισθες θέσεις ερευνητών στο πεδίο της Ψυχολογίας | Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

PsychologyNow Team

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σύμφωνα με απόφαση της αριθμ.1/10.09.2019 συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος, προτίθεται να καλύψει τις παρακάτω θέσεις υποψηφίων διδακτόρων και μεταδιδακτορικού ερευνητή, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Διδακτορικών Σπουδών (ΦΕΚ τ. Β' 461/14.02.2018) καθώς και στον Κανονισμό Μεταδιδακτορικών Σπουδών, ως ακολούθως:


Α. Μίας (1) έμμισθης θέσης μεταδιδάκτορα ερευνητή πλήρους απασχόλησης, διάρκειας τριών (3) χρόνων στο πεδίο: «Ανάπτυξη γνωστικής και γλωσσικής ενημερότητας». Η θέση προκηρύσσεται στο πλαίσιο της πρότασης: «Επίπεδα γνωστικής και γλωσσικής ενημερότητας από την προσχολική ηλικία μέχρι την εφηβεία: Οι αλληλεπιδράσεις τους με τις εκτελεστικές διεργασίες και τις διεργασίες συλλογισμού», η οποία υποβλήθηκε και προκρίθηκε στο πλαίσιο της 1η Προκήρυξης ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών και την προμήθεια ερευνητικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Τμήματος Ψυχολογίας ή Παιδαγωγικού Τμήματος
  • Διδακτορικό δίπλωμα στην Γνωστική Ανάπτυξη ή στην Γνωστική-Πειραματική Ψυχολογία
  • Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο C2)
  • Άριστη γνώση MS Office και SPSS.

Πρόσθετα Προσόντα

  • Επιστημονικές δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια, προηγούμενη εμπειρία με το πρόγραμμα E-Prime.

Έργο/αρμοδιότητες
Οργάνωση δειγματοληψίας διαχρονικής έρευνας, συλλογή ερευνητικών δεδομένων, επεξεργασία ερευνητικών δεδομένων, ερμηνεία αποτελεσμάτων, συγγραφή επιστημονικών άρθρων και αναφορών.
Υποχρεωτική διαμονή στην έδρα του Τμήματος.

Β. Μία (1) έμμισθη θέση υποψήφιου διδάκτορα πλήρους απασχόλησης, διάρκειας τριών (3) χρόνων στο πεδίο: «Ανάπτυξη γνωστικής και γλωσσικής ενημερότητας». Η θέση προκηρύσσεται στο πλαίσιο της πρότασης: «Επίπεδα γνωστικής και γλωσσικής ενημερότητας από την προσχολική ηλικία μέχρι την εφηβεία: Οι αλληλεπιδράσεις τους με τις εκτελεστικές διεργασίες και τις διεργασίες συλλογισμού», η οποία υποβλήθηκε και προκρίθηκε στο πλαίσιο της 1η Προκήρυξης ερευνητικών έργων ΕΛΙΔΕΚ για την ενίσχυση των μελών ΔΕΠ και Ερευνητών/τριών και την προμήθεια ερευνητικού εξοπλισμού μεγάλης αξίας.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Τμήματος Ψυχολογίας ή Παιδαγωγικού Τμήματος
  • Μεταπτυχιακές σπουδές/διπλωματική εργασία στην Γνωστική Ανάπτυξη ή στην Γνωστική-Πειραματική Ψυχολογία ή σε συναφές πεδίο
  • Άριστη Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (Επίπεδο C2)
  • Επαρκής γνώση MS Office και SPSS.

Πρόσθετα Προσόντα

  • Επιστημονικές δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια.

Έργο/αρμοδιότητες
Συμμετοχή στην οργάνωση δειγματοληψίας διαχρονικής έρευνας, συλλογή ερευνητικών δεδομένων, επεξεργασία ερευνητικών δεδομένων, ερμηνεία αποτελεσμάτων, συγγραφή επιστημονικών άρθρων και αναφορών, ολοκλήρωση διδακτορικής διατριβής.
Υποχρεωτική διαμονή στην έδρα του Τμήματος.

Καλούνται, όσοι/όσες ενδιαφέρονται, να καταθέσουν σχετική αίτηση και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τους παραπάνω αναφερόμενους κανονισμούς, από την ανάρτηση της παρούσας στον ιστότοπο του Τμήματος και έως και τις 31/10/2019.

Διεύθυνση αποστολής : protocol@eled.duth.gr

Πληροφορίες
Τηλ.: 25510/30023, 30028
Fax: 25510/30020
http://www.eled.duth.gr
E-mail: secr@eled.duth.gr

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...