PsychologyNow Team

Θέσεις Εργασίας για (2) Παιδοψυχίατρους και (1) Ειδικό Παιδαγωγό στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Π. Σακελλαρόπουλος

Θέσεις Εργασίας για (2) Παιδοψυχίατρους και (1) Ειδικό Παιδαγωγό στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Π. Σακελλαρόπουλος

PsychologyNow Team

Θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου για (2) Παιδοψυχίατρους και (1) Ειδικό Παιδαγωγό.


Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας ανακοινώνει την σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στην Κοινότητα (Νομού Φωκίδας)», του Ε.Π. «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΛΑΔΑ», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 10 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), Κωδικός Πρόσκλησης: 51, Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 3303, ΟΠΣ – MIS 5038236.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν τη στελέχωση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας (έδρα Άμφισσα) και συγκεκριμένα:

Το υποέργο 2 αφορά υπηρεσίες κατ' οίκον νοσηλείας και ειδικής φροντίδας ψυχικής υγείας μέσω της ενίσχυσης των Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας των Ν.Π.Ι.Δ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ( άρθρο 6, 7, και 11 του Ν. 2716/99 ) και συγκεκριμένα της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας και της ενίσχυσης των κλιμακίων που λειτουργούν στο Νομό σύμφωνα με την έγκριση από άποψη σκοπιμότητας. Το φυσικό αντικείμενο αφορά στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας για παιδιά και εφήβους με προβλήματα ψυχικής υγείας και τις οικογένειές τους καθώς μέσω του Προγράμματος θα υπάρξει δικτύωση και επέκταση των εξωνοσοκομειακών μονάδων ψυχικής υγείας του Τομέα και θα αξιοποιηθεί το σύνολο των επαγγελματιών ψυχικής υγείας ώστε να καλύψει μέρος των ελλείψεων στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Η Πολυκλαδική Θεραπευτική Ομάδα, θα αποτελείται από παιδοψυχιάτρους μερικής απασχόλησης (2), ψυχολόγο (1), ειδικό παιδαγωγό (1) και κοινωνικό λειτουργό ή επισκέπτη υγείας (1) και θα παρέχει τις υπηρεσίες στο νομό Φωκίδας και συγκεκριμένα στα κλιμάκια της Κινητής Μονάδας, κατ' οίκον, σε Κέντρα Υγείας, σε αγροτικά ιατρεία όσο και στα γραφεία της Κ.Μ καθώς οι υπηρεσίες αφορούν όλο το νομό.

Ειδικότητα - Αριθμός θέσεων - Σχέση Απασχόλησης - Τρόπος πρόσληψης - Νομική βάση - Χρόνος (μήνες)

  • Παιδοψυχίατροι (2)-Μερική Απασχόλησης-Σχέση Εξαρτημένης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ή Σύμβαση Έργου Ορισμένου Χρόνου- 18 μήνες

  • Ειδικός Παιδαγωγός (1)-Πλήρους Απασχόλησης-Σχέση Εξαρτημένης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου - 18 μήνες

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Παιδοψυχιάτρου

1) Πτυχίο Ιατρικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμο αναγνωρισμένο της αλλοδαπής ,2) Άδεια Ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος , 3)Απόφαση χορήγησης τίτλου ειδικότητας παιδοψυχιάτρου και 4) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β’ κατηγορίας.

Ειδικού Παιδαγωγού

1) Πτυχίο ΠΕ Ειδικού Παιδαγωγού της ημεδαπής ή ισότιμο αναγνωρισμένο της αλλοδαπής και 3) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β’ κατηγορίας.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (βαθμολογούμενα)

1) Μεταπτυχιακή ειδίκευση σε συναφές αντικείμενο ειδικότητας, 2) Εργασιακή εμπειρία (ειδικότητας) σε μη κοινοτικές δομές και εργασιακή εμπειρία (εξειδικευμένη) σε δομές Κοινοτικής - Κοινωνικής Ψυχιατρικής, σε άτομα με ψυχικές διαταραχές.

Για το Υποέργο 2 «Ανάπτυξη Παιδοψυχιατρικών Υπηρεσιών» δείτε τη βαθμολόγησητων κριτηρίων επιλογής, τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, τις λοιπές προϋποθέσεις, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και συμπληρώστε τηναίτηση συμμετοχής εδώ.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τον φάκελο με τα δικαιολογητικά τους ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως, αναγράφοντας με ευκρίνεια στο φάκελο το Υποέργο και την Ειδικότητα από την ημέρα δημοσίευσης 24/06/2019  έως 03/07/2019  στη διεύθυνση, Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, Εθνικής Αντιστάσεως 13, 33100, Άμφισσα.

Σε περίπτωση μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δοθεί παράταση δέκα (10) ημερών έως 13/07/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο: 22650 22600 (εσωτερικό 101) από Δευτέρα έως Παρασκευή½10.00 έως 13.00

Περαιτέρω πληροφορίες για το έργο της Ε.Κ.Ψ.&Ψ.Υ. μπορείτε να αναζητήσετε εδώ

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...