PsychologyNow Team

Θέση εργασίας Ψυχολόγου και Κοινωνικού Λειτουργού στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά

Θέση εργασίας Ψυχολόγου και Κοινωνικού Λειτουργού στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά

PsychologyNow Team

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της.


Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά Μαυρογένους 12, Καμίνια, Τ.Κ. 18541, Πειραιάς, Τμήμα Διοικητικού, υπόψιν κας. Σιδεροπούλου Αδαμαντίας (τηλ. επικοινωνίας 210 - 4204403).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την 15η Μαΐου 2019 έως και την 24η Μαΐου 2019, την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες και την ανάρτησή της στο κτίριο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πειραιά.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι,κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται τηνεπόμενη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε την Ανακοίνωση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...