PsychologyNow Team

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη Συνεργατών | Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης ΓΑΛΗΝΟΣ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη Συνεργατών | Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης ΓΑΛΗΝΟΣ

PsychologyNow Team

Το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης ΓΑΛΗΝΟΣ ενδιαφέρεται να προσλάβει συνεργάτες για το Πρόγραμμα Δωρεάν Ψυχολογικής Στήριξης σε Ογκολογικούς Ασθενείς «ΠΝΟΗ».


Το Πρόγραμμα «Πνοή» αντιπροσωπεύει εξειδικευμένο και εστιασμένο ιατρο-ψυχολογικό πλαίσιο, το οποίο παρέχει δωρεάν ψυχολογική στήριξη στους ογκολογικούς ασθενείς και στο περιβάλλον τους, που συνίσταται στα εξής: Ψυχιατρική παρακολούθηση και φροντίδα, ψυχολογική πλαισίωση και στήριξη, ατομική ψυχοθεραπεία, ομαδική ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική, ομάδες υποστήριξης, τεχνικές χαλάρωσης, προσιτές τεχνικές σωματικής ευεξίας και αποκατάστασης, συμβουλευτική ζεύγους και οικογένειας, καθώς και, στο μέτρο του δυνατού, παρέμβαση στο σπίτι ή στον χώρο νοσηλείας.

Οι ειδικότητες που μας ενδιαφέρουν είναι:

Ψυχίατροι, Παιδοψυχίατροι, Ψυχοθεραπευτές, Ειδικοί θεραπευτές (χαλάρωση, γιόγκα, χοροθεραπεία, μουσικοθεραπεία, θεραπεία μέσω της τέχνης, θεατρικό παιχνίδι, αυτογνωσία μέσω της γραφής ή του σχεδίου κλπ).

Όποια-ος ενδιαφέρεται για συνεργασία μαζί μας μπορεί να απευθυνθεί στο galinos.psy@gmail.com στέλνοντας σημείωμα για την υποψηφιότητά του και σύντομο βιογραφικό.

Στην ίδια διεύθυνση μπορούν να απευθύνονται και όσοι ενδιαφέρονται για συνεργασία μαζί μας στους άλλους τομείς δραστηριότητάς μας (Τμήμα Ενηλίκων, Τμήμα Παιδιών, Τμήμα Προσωπικής Ανάπτυξης, Εκπαιδευτικά Προγράμματα).

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook 
Ακολουθήστε μας στο Twitter 

Βρείτε μας στα...